selena-gomez-maakt-relatie-met-deze-muziekproducent-bekend-via-instagram-278121
©Getty Images

De dagen van geheime afspraakjes, wazige paparazzifoto’s en bizarre geruchten over afspraakjes in celebrityland zijn voorbij. Het lijkt erop dat Selena Gomez liever aan een hard launch doet. Via Instagram maakt de zangeres bekend dat ze een relatie heeft met muziekproducent Benny Blanco – en wel op een hele bijzondere manier.

Selena Gomez maakt relatie met Benny Blanco bekend

Via een reeks gefrustreerde Instagramcomments op fan- en roddelaccounts van beroemdheden, bevestigt de 31-jarige zangeres publiekelijk dat ze al zes maanden aan het daten is met Benny Blanco. Vervolgens werkte Gomez haar eigen Instagram Stories bij met wat leek op een gezellige foto van het stel samen, gevolgd door een andere foto van haar hand met een ring met het initiaal B aan haar ringvinger. Blanco was ook te gast op het 31e verjaardagsfeest van de ster in juli.

De reden waarom sommige fans van Gomez minder blij leken te zijn met het nieuws over dit koppel? Eerdere opmerkingen van Blanco die werden geïnterpreteerd als modder gooien naar Selena. Dit terwijl de twee in 2019 samenwerkten. In een interview in 2020 na een samenwerking met Justin Bieber prees Blanco namelijk de zanger (en tevens ex van Gomez) door te zeggen dat hij “net zo’n popartiest is die een make-uplijn uitbrengt”. Hij maakte de opmerkingen een maand nadat Gomez haar (nu zeer succesvolle) merk Rare Beauty lanceerde.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In een voor een wereldwijde superster ongebruikelijke zet reageerde Gomez op individuele kritische opmerkingen op Instagram (de “social media pauze” die ze onlangs aankondigde is voorbij, zo lijkt het). Een Gomez-fan zei: “Je bent gewoon corny, omg die man was je jaren geleden al belachelijk aan het maken.” Gomez’ reactie? “Lol ja, en hij is nog steeds beter dan iedereen met wie ik ooit ben geweest.”

Het valt nog te bezien of Gomez en Blanco in 2023 zullen uitgroeien tot een power couple op de rode loper. Voor nu lijkt het erop dat de zangeres gelukkig de kerstdagen ingaat.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.