selena-gomez-rockt-niet-een-niet-twee-maar-drie-feestjurken-op-dezelfde-avond-270890
©Getty Images

Selena Gomez organiseerde vorige week het inaugurele Rare Impact Fund Gala in Los Angeles. Het evenement – gesteund door haar liefdadigheidsinstelling, het Rare Impact Fund – was bedoeld om geld in te zamelen voor geestelijke gezondheidszorg en onderwijs voor jongeren. Tijdens de speciale avond droeg Selena Gomez niet één, niet twee, maar drie opvallende feestjurken.

Selena Gomez in drie feestjurken

“Het is mijn ultieme droom geweest om dit fonds te lanceren en het is waarschijnlijk het belangrijkste dat ik ooit heb gedaan”, zei Gomez in een toespraak tijdens het gala. “Ik kan gewoon niet trotser zijn op het Rare Impact-team voor het werk dat ze doen.” Om de avond te vieren, verscheen ze in maar liefst drie feestjurken. En hoewel de ster zich aan een duidelijk thema hield (lees: bloemen), was elke look even stralend.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Gomez begon haar marathon van looks – allemaal gestyled door celebritystylist Erin Walsh – op de rode loper met een zilveren, halterjurk van Valentino. De hals was afgezet met een bloemenapplicatie. Binnen presenteerde ze zich op het podium in een mini-jurk van Monse in junglethema, waarmee ze de bloemenesthetiek voortzette. Gomez eindigde de avond met een bang – en een derde kledingwissel. Deze keer zagen we de ster in een amethistkleurige, handgeborduurde Rahul Mishra-couturejurk met een grote irisbloem.

Haar trio van op bloemen geïnspireerde mode? Dat is een boeket dat we graag in ontvangst nemen.

Selena in een jurk van Monse
©Getty Images
Selena Gomez in een feestjurk van Rahuk Mishra
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.