de-naked-dress-van-selena-gomez-zorgde-voor-een-romantisch-moment-tijdens-de-mtv-vmas-267847
©Getty Images

Selena Gomez was een van de meest genomineerde artiesten tijdens de MTV VMA’s van dinsdagavond. De zangeres dingde mee naar de awards voor Nummer van het Jaar, Samenwerking van het Jaar en Beste Afrobeats, voor haar samenwerkingstrack met Rema getiteld Calm Down (je weet wel, het populairste nummer van de zomer). Het is dan ook logisch dat Gomez als grote ster op de rode loper voor een sterk modemoment zorgde.

Selena Gomez bij de MTV VMA’s

Voor de gelegenheid koos Selena Gomez voor een rode jurk van Oscar de la Renta die zowel etherisch als dromerig was. Het opvallende ontwerp had een uitgesneden constructie die de huid eronder onthulde. Net als de gerafelde zoom, die de benen accentueerde. Vervaardigd in dé kleur van het seizoen (al eerder gedragen door Gomez), liet de jurk het lichaam zien en maakte het een statement met weinig stof. Zonder twijfel was het een van de beste looks van de avond.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Gomez’ keuze voor schoenen – nauwelijks zichtbare sandalen met bandjes – en minimale sieraden in de vorm van vlinders droegen alleen maar bij aan de sexy en romantische esthetiek van haar look. Soms heb je nu eenmaal geen ingewikkelde jurk nodig. Je kunt het talent gewoon laten stralen.

Selena Gomez bij de MTV VMA's 2023
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.