selena-gomez-en-nicola-peltz-beckham-vieren-nye-in-matching-paillettenjurken-van-valentino-237313
© Xavier Collin/Image Press Agency/Sipa USA via ANP

Dat Selena Gomez beste vriendinnen is met Taylor Swift, weten we maar al te goed. Maar 2022 leerde ons ook dat Gomez erg goed overweg kan met Nicola Peltz-Beckham. Ze was te gast op de bruiloft van Nicola en Brooklyn, vierden Thanksgiving samen en organiseerden een pyjamafeestje toen de documentaire Selena Gomez: My Mind & Me uitkwam. Als kers op de taart luidden de vriendinnen ook het nieuwe jaar in. In matching Valentino-looks welteverstaan.

Selena Gomez en Nicola Peltz-Beckham vieren oudejaarsavond samen

Selena Gomez, Nicola Peltz-Beckham en Brooklyn Beckham besloten het jaar goed te beginnen met een trip naar Cabo San Lucas. Deze Mexicaanse bestemming vraagt natuurlijk om zomerse looks, maar voor oudejaarsavond lieten Selena en Nicola de feestelijke trend van het moment zeker niet achterwege: pailletten. De vriendinnen droegen dezelfde korte Valentino-jurken met zilveren lovertjes, lange mouwen en een open rug. De jurken die speciaal voor hen werden gemaakt kwamen zelfs met gepersonaliseerde labels. Ook werden de schoenen gematcht: beiden droegen platformsandalen van het Franse modehuis.

Gezamenlijke tatoeages

Alsof eenzelfde outfit niet genoeg was, liet Nicola ook nog eens in haar Instagram Stories zien dat de twee dezelfde tatoeages hebben. Op de onderarm van beide vriendinnen prijkt het woordje ‘angel’ in sierlijke letters.

Dat Selena Gomez veel tijd doorbrengt met de Beckhams, bevestigt ze grappend met een Instagrampost. Bij foto’s van een boottrip schrijft de zangeres dat ze ook wel een throuple (een koppel met drie personen) worden genoemd. Gomez, die knuffelend met het stel te zien is op de foto’s, noemt zichzelf ook liefkozend de ‘forever plus one’. Daarnaast zien we nog een fotodump van Selena en Brooklyn die Jenga spelen op het strand met vrienden. We kunnen dus wel stellen dat de celebs het jaar goed zijn begonnen.

Geniet hieronder nog even mee met de gezellige beelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)