serena-williams-en-alexis-ohanian-verwelkomen-tweede-kind-265576
©Getty Images

Felicitaties zijn op zijn plaats voor Serena Williams en Alexis Ohanian. Het stel bevestigt op sociale media dat ze hun tweede kind hebben verwelkomd.

Tweede kind voor Serena Williams

Serena en Alexis zijn ouders geworden van een dochter. Ze hebben het meisje de naam Adira River gegeven. “Ons huis stroomt over van liefde: een gelukkig en gezond pasgeboren meisje en een gelukkige en gezonde mama. Ik ben dankbaar”, schrijft Ohanian op Instagram. “Serena, je hebt me opnieuw een geschenk van onschatbare waarde gegeven: jij bent de GMOAT (greatest mother of all time). Dank aan al het geweldige medische personeel.” Ohanian eindigt zijn post met een citaat. “Your peace would have been like a river, your well-being like the waves of the sea.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Williams deelde ondertussen een Tiktok van hun nieuwe gezin van vier. Williams en Ohanian hebben ook een vijfjarige dochter, Olympia. In 2018 onthulde de legendarische atleet aan Vogue dat ze een longembolie had gehad na de geboorte van Olympia – en aanvankelijk werd genegeerd toen ze haar zorgen uitte over haar symptomen.

Focus op gezin

Vier jaar later schreef ze een aangrijpend essay over haar beslissing om het professionele tennis achter zich te laten, zodat ze zich kon concentreren op haar familie – en haar bedrijf Serena Ventures. “Geloof me, ik heb nooit willen moeten kiezen tussen tennis en een gezin. Ik denk niet dat het eerlijk is. Als ik een man was, zou ik dit niet schrijven omdat ik daar zou spelen en winnen terwijl mijn vrouw de fysieke arbeid deed om ons gezin uit te breiden. Misschien zou ik meer een Tom Brady zijn als ik die kans zou krijgen”, schreef ze. “Een paar jaar geleden startte ik stilletjes Serena Ventures, een investeringsbedrijf. Kort daarna stichtte ik een gezin. Ik wil dat gezin laten groeien.”

En die droom is nu uitgekomen.