ontwerper-simon-porte-jacquemus-is-vader-geworden-van-een-tweeling-294813
©Getty Images

Babynieuws! Simon Porte Jacquemus en zijn man Marco Maestri verwelkomen een tweeling. Dit nieuws deelt de Franse ontwerper op Instagram.

Vaders van tweeling

Op Instagram deelt Simon Porte Jacquemus een foto van de tweeling, waarop de namen van de twee kindjes direct duidelijk worden. Op de polsbandjes staan de namen Mia en Sun. Ook staat erbij dat de tweeling is geboren op 20 april. Bij de foto schrijft Jacquemus: ‘Mia en Sun, welkom op aarde, onze liefdes. We houden zo veel van jullie. Onze droom is uitgekomen met jullie. Papa Marco en papa Simon.’

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De nieuwbakken vaders worden overladen met felicitaties in de comments. Zo schrijft collega-ontwerper Victoria Beckham: ‘Gefeliciteerd! Ik ben zo blij voor jullie allebei! Zoveel kusjes.’ En model Amelia Gray noemt de tweeling de ‘luckiest babies ever’.

Simon Porte Jacquemus en Marco Maestri

Simon en en de Italiaanse Marco Maestri, die werkt als een digital agent, zijn sinds 2018 samen. Het stel trouwde op 28 augustus 2022 op het gemeentehuis van Charleval, in Zuid-Frankrijk. Op Instagram deelde Jacquemus destijds een reeks foto’s van zijn trouwring met het simpele bericht: ‘Ik zei ja!’ Later volgden de foto’s van een intieme (en uiteraard stijlvolle) bruiloft, waar sterren als Dua Lipa, Jeanne Damas en Tina Kunakey ook van de partij waren.