kylie-jenner-leert-haar-dochter-stormi-hoe-ze-een-front-row-ster-moet-zijn-284219
©Getty Images

Tijdens de Valentino-coutureshow in Parijs vorige week maakten Kylie Jenner en haar vijfjarige dochter Stormi Webster hun eerste fashion week-optreden als moeder-dochterduo, waarbij ze meteen de aandacht afleidden van alles wat er op de catwalk gebeurde. Ze droegen bijpassende, volledig zwarte ensembles geïnspireerd, compleet met supersterwaardige micro-zonnebrillen. Slechts enkele dagen later is het powerkoppel alweer terug in het modecircuit. Zo zitten Kylie Jenner en Stormi front row bij de show van Jacquemus – in gecoördineerde outfits.

Kylie Jenner en Stormi bij Jacquemus

Tijdens de Jacquemus lente/zomer 2024-show in Fondation Maeght in Saint-Paul de Vence, Frankrijk, zorgden Kylie en Stormi opnieuw voor opschudding in hun coördinerende rode outfits. Kylie’s look – look 33 van de collectie – was een opvallende karmozijnrode mini-jurk met ingesnoerde taille en versierd met drapeerdetails en uitgesproken power shoulders. Ze maakte het geheel af met rode stiletto’s met strikdetails, een zwarte zonnebril met vierkant montuur en gouden statementoorbellen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Stormi vulde haar moeder aan in een outfit in dezelfde tint – look 21 uit de collectie, maar dan in miniatuurstijl. Haar ensemble bestond uit een T-shirt met een gedrapeerde trui over de schouders, een geplooide leren broek en een leren tas.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Kylie Jenner en Stormi bij de show van Jacquemus
©Getty Images

Kendall

Vorig seizoen was het Kylie’s grote zus Kendall Jenner die in de schijnwerpers stond bij Jacquemus, maar dan op de catwalk. Het topmodel betrad de runway in de tuinen van Versailles in een elegante off-shoulderlook. Dit seizoen is het de beurt aan Kylie en haar dochter om de Kar-Jenners vanaf de eerste rij te vertegenwoordigen.

Looks van de Jacquemus-show
©Gorunway.com
De looks die Kylie en Stormi droegen naar de show.
Kylie Jenner bij de show van Jacquemus
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd. door Vogue UK.