kylie-jenner-en-haar-dochter-stormi-gaan-voor-matching-looks-bij-de-valentino-coutureshow-283696
©Getty Images

Couture Fashion Week lente/zomer 2024 is in volle gang – en Kylie Jenner doet mee. In september maakte het jongste lid van de Kardashian-Jenners van de modeweek al haar favoriete speelterrein; ze verscheen meermaals in looks die soms extravagant, soms elegant, maar altijd in de geest van de quiet luxury-trend zijn. Ook tijdens de huidige coutureweek is Kylie Jenner weer van de partij – woensdagavond zelfs samen met haar dochter Stormi Webster bij de show van Valentino.

Kylie Jenner en Stormi bij Valentino

Na haar laatste verschijning bij de uitreiking van de Golden Globes 2024 – toen beelden van haar en Timothée Chalamet de hele wereld over gingen – is Kylie Jenner nu gespot in Parijs om de coutureweek bij te wonen. Ze bezocht woensdagmiddag eerst de Jean Paul Gaultier x Simone Rocha-show, waarna Jenner ’s avonds een grootse entree maakte bij de coutureshow van Valentino.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Tijdens haar bezoek aan de show werd ze vergezeld door haar vijfjarige dochter Stormi Webster, met wie ze matching outfits droeg. Zo verscheen zowel Kylie als Stormi in een lange zwarte jurk versierd met veren – van Valentino uiteraard. De ultieme finishing touch? Bijpassende zwarte zonnebrillen.

Chique looks

Eerder die middag koos Jenner voor een smetteloze jurk om naar de Jean Paul Gaultier x Simone Rocha-coutureshow te dragen. Het strapless silhouet zorgde voor een elegante look. Ze maakte de look af met een paar gouden oorbellen en plateauschoenen, voordat ze plaatsnam op de eerste rij naast Kelly Rutherford.

Een dag daarvoor zagen we Jenner in een look die zowel chic als sexy is. Ze droeg een little black dress gemaakt van een transparante stof met gedrapeerde details, gecombineerd met een zwarte bodysuit, een panty, pumps en een micro-tas. Qua sieraden droeg ze slechts een paar ringen, een dunne armband en een paar gouden oorbellen – genoeg om haar look te verfraaien. French chic, op de Kylie Jenner-manier.

Kylie Jenner onderweg naar de JPG x Simone Rocha-show
©Getty Images
Jenner in een zwarte look in Parijs
©MEGA/Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.