kylie-jenner-en-timothee-chalamet-doen-nu-aan-matching-outfits-267706
©Gotham/Getty Images

Dit weekend nam Novak Djokovic het op tegen Daniil Medvedev in de mannenfinale van de US Open, wat betekende dat beroemdheden in het publiek zaten en de taak kregen ‘ooh’ en ‘aah’ te roepen tot er iemand (Djokovic) als winnaar uit de bus kwam. Arme Timothée Chalamet was zo gespannen dat Kylie Jenner hem moest vasthouden.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet

Tabloids meldden in april voor het eerst dat Kylie Jenner en Timothée Chalamet aan het daten zijn. De modefanaten ontmoetten elkaar naar verluidt via ontwerper Haider Ackermann en bevestigden hun romance publiekelijk toen ze kussend werden gefilmd tijdens een concert van Beyoncé. Het onwaarschijnlijke paar heeft een psychische breuk veroorzaakt in het Chalamet-fandom. Zo postte een fanaccount op Instagram: “Als je overstuur bent door de video, dat is oké. Maar zorg alsjeblieft goed voor jezelf. Blijf een paar dagen weg van social media.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Matching looks

Het lijkt erop dat sommige mensen ontgoocheld zijn door het idee dat Elio (Chalamets gevoelige fictieve personage in Call Me By Your Name) valt voor een realityster. Maar in de traditie van een groot aantal andere ontluikende koppels begint het duo hun saamhorigheid te verraden door middel van kleding. Jenner en Chalamet zitten zij aan zij achterin de VIP-box in volledig zwart-grijze outfits met matching rechthoekige zonnebrillen.

Hoewel de twee Kravis’ (Kourtney Kardashian en Travis Barker) niveau van het maken van een statement nog niet hebben bereikt, vertalen deze ensembles zich het beste als een vorm van PDA. Op elkaar afgestemde outfits dragen is een manier om liefde voor elkaar te tonen in het openbaar.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.