kylie-jenner-stoeit-met-zichzelf-in-campagne-acne-studios-geschoten-door-nederlands-fotograaf-carlijn-jacobs-266628
©Carlijn Jacobs, courtesy of Acne Studios

Nadat Kendall Jenner te zien is als het ultieme paardenmeisje in de campagne van Stella McCartney, is nu ook de jongste Jenner-zus het gezicht van een modemerk. Kylie Jenner is te zien in de nieuwste campagne van Scandi-label Acne Studios. De realityster poseert niet in haar eentje, maar stoeit op de foto met.. zichzelf.

Kylie Jenner voor Acne Studios 

In de campagne voor Acne Studios zien we Kylie die onder de modder zit terwijl ze zichzelf probeert neer te halen. De keuze voor Kylie is een bijzondere, want de jongste Jenner zien we normaal vaak in in figure hugging looks. Voor deze shoot werd ze gehuld in baggy kleding: een wijde spijkerbroek en een oversized spijkerjas. Toch lijkt haar stijl te veranderen; zo waagde Kylie zich onlangs nog aan de stille luxe-trend. Ook neigt ze met pastelkleurige bloemetjesjurken af en toe naar cottage core – wat volgens fans de invloed is van rumored boyfriend Timothee Chalamet.

Carlijn Jacobs

De campagne werd geschoten door niemand minder dan Carlijn Jacobs. Deze Nederlandse fotograaf was eerder al verantwoordelijk voor Vogue-covers met Kim Kardashian en Bella Hadid. Ook schoot ze de campagne voor Dua Lipa’s collectie met Versace. Het is niet de eerste keer dat de getalenteerde fotograaf met Acne Studios werkt. Afgelopen voorjaar legde ze Devon Aoki vast in een zoetroze shoot voor het Zweedse merk – een groot contrast met de modderige shoot van nu.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Kylie laat weten het een eer te vinden om het nieuwe gezicht te zijn van het merk. “Ik hou van de relatie die ik heb opgebouwd met Acne Studios. Ik ben een fan van het merk en ik heb hun kleding de afgelopen jaren vaak gedragen”, zei ze in een verklaring. Ook is ze blij met het resultaat van de shoot: “Ik vond het heerlijk om met Carlijn te werken en ik hou van de eenvoud van de beelden, ze hebben kracht in hun directheid.”

Vorig jaar was Rosalía te zien in de campagne van Acne Studios. Ook toen koos het merk voor een Nederlandse fotograaf. De zangeres werd door Paul Kooiker vastgelegd in haar geboortestad Barcelona.

Bekijk de foto’s van Kylie Jenner voor Acne Studios hieronder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Acne Studios (@acnestudios)