wil-je-zien-kendall-jenner-schittert-in-bijzondere-stella-mccartney-campagne-met-paarden-265608
©Harley Weir

Ontwerper en dierenactivist Stella McCartney heeft amazone en ultieme cool girl-paardenmeisje Kendall Jenner gestrikt voor een wel heel bijzondere campagne. Het supermodel is voor de campagne gefotografeerd op het landgoed van de Franse regisseur en paardenfluisteraar Jean-François Pignon, samen met haar favoriete dieren. Op de beelden, vastgelegd door Harley Weir, schittert Jenner samen met de paarden van Pignon, gehuld in de nieuwe wintercollectie van het merk.

Kendall Jenner in Stella McCartney-campagne

“Het was ongelooflijk om met Jean-François en zijn paarden te mogen werken”, vertelt Jenner aan Vogue US. “Ik heb nog nooit zoiets bijzonders gedaan met paarden die op deze manier getraind zijn. Het was een heel gedenkwaardige ervaring voor mij. Een aantal beelden schoten we aan het einde van de dag, waarvoor ik samen met enkele paarden op de grond lag. Het was zo vredig en tegelijkertijd zo krachtig”, aldus het model.

Het is bekend dat Jenner een grote paardenliefhebber is. Eerder vertelde ze onder meer aan tv-presentator Andy Cohen dat ze een Olympisch paardrijder zou zijn geweest als ze geen model was. Het is de eerste keer dat Jenner samenwerkt met McCartney, en dat was slechts een kwestie van tijd. McCartney en Jenner delen namelijk dezelfde passie voor paarden.

Volgens het merk is dit ook McCartneys meest milieubewuste wintercollectie tot nu toe; de collectie bestaat voor 92 procent uit duurzame materialen. “Ze kijkt altijd ver vooruit in de toekomst en stelt duidelijke doelen waar we samen naar moeten streven”, zegt Jenner over de Britse ontwerper.

Paarden en mode

Jenner put ook inspiratie voor haar herfstlooks uit de campagne, zo vertelt ze aan Vogue. Haar favoriete look? De volledig rode outfit die ze draagt in de campagne. Wat haar eigen herfstgarderobe betreft, kijkt Jenner ernaar uit zich weer te gaan kleden voor het cosy seizoen. “Grove breisels zijn mijn favoriet”, zegt ze. “Laarzen draag ik wel al het hele jaar door, dus ik zou zeggen dat ze perfect zijn voor elk seizoen.”

Nu het weer gaat afkoelen, doopt Jenner – die er altijd chic uitziet in neutrale tinten – vintage jeans, laarzen en een knusse trui om tot haar go-to look voor de herfst. En als ze naar buiten moet? “Ik ben dol op mijn lange jassen”, zegt ze. “Ze maken elke look chic.”

Bekijk alle waanzinnige herfst/winter 2023-campagnebeelden van Stella McCartney met Kendall Jenner hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stella McCartney (@stellamccartney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stella McCartney (@stellamccartney)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.