kylie-jenner-en-timothee-chalamet-gaan-voor-tegenovergestelde-date-night-looks-274717
©Getty Images

Het was een groot weekend voor Timothée Chalamet. De acteur presenteerde zaterdagavond Saturday Night Live in New York, waar hij werd vergezeld door de muzikale gast Boygenius. En terwijl de ster zijn komische sketches op het scherm perfect uitvoerde – heb je hem gezien als Troye Sivan-slaapdemon? – was het vooral de afterparty van de show die ons erg intrigeerde. Timothée Chalamet werd vergezeld door zijn vriendin Kylie Jenner – en de looks tijdens hun date night konden niet meer van elkaar verschillen.

Date night Kylie Jenner en Timothée Chalamet

Terwijl Jenner en Chalamet zich terughoudend hebben opgesteld en zelden in het openbaar zijn verschenen, ging het stel afgelopen weekend samen de stad in voor een date night. Daarbij konden ze bijna niet anders gekleed zijn. Jenner zette haar winnende style streak van strakke, volledig zwarte looks voort. Zo droeg Jenner een korte off-shoulderjurk met een glimmende legging en zwarte pumps met bandjes. Chalamet ging een stuk sportiever en kleurrijker gekleed. De acteur droeg een paarse zip-upjas met een color-blocked hoodie en een grijze jeans.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hun tegenovergestelde fashion vibe is iets wat we andere beroemde koppels zoals hebben zien doen. Denk bijvoorbeeld aan de Biebers. Wie zegt dat koppels bij elkaar moeten passen? Zoals ze hebben bewezen met hun botsende looks is individualiteit de beste eigenschap.

Timothée Chalamet tijdens zijn date night met Kylie Jenner
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.