stranger-things-ster-sadie-sink-doet-mee-met-deze-verrassende-denimtrend-237750
©Getty Images

Actrice Sadie Sink (die we voornamelijk kennen als Max Mayfield in Stranger Things) was deze week te gast bij de Today Show. Hoewel de ochtendshow in de vroege uren wordt opgenomen, arriveerde Sink in een fashion-forward look. En het was vooral een verrassende denimtrend die meteen opviel.

Sadie Sink bij ‘Today Show’

In de vroege ochtend verscheen Sadie bij de NBC Studios in New York City voor de opnames van de Today Show. Hier was de actrice te gast om te praten over haar nieuwe film The Whale. Uiteraard deed ze ook een boekje open over het komende en laatste seizoen van Stranger Things. Sadie werd gespot terwijl ze het gebouw binnenging in een getailleerde zwarte manteljas, maar het was haar versierde, wijde spijkerbroek die onze aandacht trok.

Denimtrend

Sink maakte een chic statement door de met parels ingelegde denim te dragen van Givenchy. (De broek gaat voor € 3.390 over de toonbank – over luxe gesproken.) Het is misschien een onverwachte keuze, maar maximalistische denim beleeft een belangrijk moment op de catwalks. Voor het voorjaar van 2023 hadden de spijkerbroeken van Dolce & Gabbana kanten applicaties, die van Versace kunstzinnige schuine strepen en Y/Project toonde zelfs hybrides van denim-jersey-rokken. Met andere woorden, dit is niet je normale, klassieke spijkerbroek.

Sink is dus helemaal on trend met haar stijl. Bovendien voegde de met parels bedekte jeans meteen glitter toe aan haar casual-coole look. Want wie zegt dat formele kleding een jurk moet zijn? Wil je net zo’n verfijnde look als de actrice? Zorg er dan voor dat je de jeans combineert met een mooi paar hakken.

sadie sink stranger things today show
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.