vanessa-hudgens-is-zwanger-en-onthult-haar-babybuik-op-de-rode-loper-van-de-oscars-289517
©Getty Images

Babynieuws! Vannacht, op de rode loper van de 2024 Oscars, onthulde Vanessa Hudgens dat ze zwanger is van haar eerste kind.

Vanessa Hudgens zwanger van eerste kind

Het nieuws komt nadat Vanessa Hudgens vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met honkballer Cole Tucker tijdens een intieme ceremonie in Mexico, die exclusief werd beschreven in Vogue. Voor hun bruiloft in het hart van de Maya jungle, vlakbij Tulum, droeg de actrice een op maat gemaakte jurk met een dramatische sluier van Vera Wang.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Het was echt het meest magische weekend van mijn leven,” vertelde ze destijds aan Vogue. “Ik ben zo dankbaar dat we een privé-bruiloft konden hebben. Het hielp ook echt dat iedereen de telefoons had ingeleverd. Als ik tijdens het diner om me heen keek, zag ik iedereen met elkaar praten. Als ik het er nu over heb, krijg ik tranen in mijn ogen. Ik had het niet beter kunnen wensen. Ik wist dat het magisch zou zijn, maar het overtrof mijn verwachtingen.”

Voor de ceremonie van vanavond presenteerde Hudgens samen met Julianne Hough de officiële rode-loper-show van de Oscars. De ster koos opnieuw voor een Vera Wang-jurk, dit keer een couture exemplaar dat haar babybuik accentueerde. Ze combineerde deze jurk met een oogverblindende witgouden en diamanten ketting en oorbellen van Chopard.

Vanessa hudgens zwanger oscars look vera wang
©Getty Images

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.