een-inkijkje-in-het-met-sterren-overladen-50e-verjaardagsfeest-van-victoria-beckham-294700
©Getty Images

Eerder deze week werd de modeontwerper en voormalige Spice Girl Victoria Beckham vijftig jaar. Dat vierde de ster met een exclusief verjaardagsfeest in Londen. Beckham nodigde haar familie – haar man David Beckham en haar kinderen Harper, Cruz, Brooklyn en Romeo – en een aantal goede vrienden uit. Op de gastenlijst? Haar mede-Spice Girls Mel C, Me B, Emma Bunion en Geri Halliwell, maar ook andere sterren zoals Tom Cruise, Eva Longoria, Salma Hayek en Rosie Huntingon-Whiteley.

Victoria Beckham viert 50e verjaardagsfeest

Het verjaardagsfeest van Victoria Beckham werd gehouden in Oswald’s, een privéclub in Londen. Het zag er zeker uit als een feestelijke aangelegenheid. Op een gegeven moment stonden alle vijf de Spice Girls zelfs op het podium voor een korte uitvoering van hun hit Stop.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Alle gasten waren natuurlijk ook onberispelijk gekleed. Dit is tenslotte Posh Spice: er móést wel een chique dresscode gelden. Beckham zelf droeg een romantische transparante mintgroene jurk. De Beckhams droegen trouwens allemaal verfijnde avondkleding – dochter Harper in een witte zijden jurk en haar broers en vader in zwarte en witte smokings. Haar VIP-gasten arriveerden in hun beste Victoria Beckham-creaties. Zo maakte Eva Longoria haar entree in een zwarte jurk met kanten details, terwijl Rosie Huntington-Whiteley voor een lichtroze jurk koos. Het leek wel een mini Beckham-modeshow.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

‘Gezegend, voldaan en tevreden’

De laatste noot sloot de avond perfect af: David die Victoria op zijn rug naar buiten droeg. Op haar Instagrampagina deelde Beckham dit weekend een paar woorden over haar vijftigste verjaardag, waaruit bleek dat ze deze speciale dag zich altijd zal blijven herinneren na het feest met haar dierbaren.

“Nu ik me klaar maak om vijftig te worden (op hakken, natuurlijk!), voel ik me zo ongelooflijk gezegend dat ik deze mijlpaal heb bereikt”, schreef ze. “Gezegend, maar ook voldaan en diep tevreden. Niet alleen over waar ik sta als vrouw, maar ook over hoe ver mijn mode- en beautymerken zijn gekomen. Het is altijd mijn ambitie geweest om vrouwen te empoweren en hen de beste versie van zichzelf te laten voelen. Voor mij betekende dat vertrouwen op mijn instinct en nooit concessies doen aan mijn creatieve visie.”

Bekijk hieronder meer foto’s van het star-studded verjaardagsfeest van Victoria Beckham.

Tom Cruise op het 50e verjaardagsfeest van Victoria Beckham
©Getty Images
Tom Cruise
Mel B op het feest van VB
©Getty Images
Mel B
Mel C en Emma Bunton op het 50e verjaardagsfeest van Victoria Beckham
©Getty Images
Mel C en Emma Bunton
Geri Halliwell op het feest van VB
©Getty Images
Geri Halliwell
Salma Hayek op het 50e verjaardagsfeest van Victoria Beckham
©Getty Images
Salma Hayek
Rosie Huntington-Whiteley op het 50e verjaardagsfeest van Victoria Beckham
©Getty Images
Rosie Huntington-Whiteley
Eva Longoria op het feest van VB
©Getty Images
Eva Longoria

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.