korset-of-hoodie-bekijk-de-nieuwe-aflevering-van-vogues-the-game-met-covermodel-india-amarteifio-254714
©JASPER ABELS, VOGUE NEDERLAND, JUNI 2023

De Duke of Hastings of King George III? In een nieuwe aflevering van Vogue’s The Game leggen we covermodel India Amarteifio, de geliefde jonge Queen Charlotte uit de gelijknamige Netflix-serie, een aantal onmogelijke keuzes voor.

Vogue juni 2023

In mei lanceerde Vogue Nederland het gloednieuwe juninummer met op de cover niemand minder dan acteurs India Amarteifio en Corey Mylchreest. De sterren uit de nieuwe hitserie Queen Charlotte: A Bridgerton Story werden hiervoor speciaal gekleed door maar liefst negen verschillende Nederlandse ontwerpers. Het was een ware militaire operatie, aldus hoofdredacteur Yeliz Çiçek. De twee hoofdrolspelers werden namelijk in een (korte) dag in alle Amsterdamse ateliers en de tuinen van het Rijksmuseum, vastgelegd.

Bovendien was dit het eerste grote modeshoot en interview ooit van India Amerteifio en Corey Mylchrerest. India: “Dat ik dit straks echt in mijn handen heb… Ik ben opgegroeid met America’s Next Top Model waarin de winnaar een spread in Vogue krijgt, dus als klein meisje droomde ik al: ik wil in Vogue. En nu gebeurt het!”

‘The Game’ met India Amarteifio

Maar bij de prachtige foto’s alleen bleef het niet. We trokken India tijdens de shoot aan haar (couture)mouw om haar een aantal lastige dilemma’s voor te leggen. Houdt ze van moderne muziek, of gaat ze liever voor klassiek a la Bridgerton? En welke plek is favoriet van de Brit: theaterdistrict West End in Londen of toch Hollywood?

Bekijk hieronder Vogue’s The Game met India Amarteifio.