Dit is wat we weten over de mogelijke Gossip Girl-reboot

De iconische serie zou naar verluidt een vervolg krijgen.

Celebrity Sightings in New York - March 14, 2008
James DevaneyGetty Images

Ongeveer zeven jaar geleden eindigde de iconische serie Gossip Girl, waarmee voor menig tiener een einde kwam aan een tijdperk. Nu blijkt dat er een reeboot komt van de ultieme millennial-serie waarbij we wederom kunnen genieten van het uitbundige en turbulente leven van de jonge Upper East-siders in New York.

'Zeg nooit nooit'

De baas van de Amerikaanse zender The CW Mark Pedowitz heeft volgens Amerikaanse media gezegd dat er gesprekken worden gevoerd over een mogelijke reboot van de serie. Maar of de remake er daadwerkelijk komt blijft onzeker: 'Ik weet niet of we er al zijn', liet de producer weten. Waar eerder Leighton Meester (Blair Waldorf) een reboot niet zag zitten, blijkt dat nu de originele schrijvers van de serie niet zeker zijn van een deelname aan het project: 'Het is nog niet helemaal zeker of producers Josh Schwartz en Stephanie Savage zullen deelnemen en dat is een probleem. Je wilt het niet zonder hen doen'. In een interview met Variety laat acteur Penn Badgley (Dan Humphrey) weten een vervolg op de serie niet uit te sluiten: 'Zeg nooit nooit. Er zijn bepaalde factoren en omstandigheden waardoor ik het zeker zou doen al denk ik niet dat die omstandigheden er ooit zullen zijn. Maar wie weet'.

Blake Lively, Chace Crawford, Ed Westwick, Leighton Meester and Penn Badgley on Location for 'Gossip Girl' - November 27, 2007
James DevaneyGetty Images

Stay tuned

In april 2017 vertelde Blake Lively (Serena van der Woodsen) aan Variety dat ze open staat voor het idee om een volwassenere versie van Gossip Girl met de originele cast te doen: 'Ik zou geen zeven jaar meer aan deze show willen werken, ik heb mijn baby's en ik wil niet zo veel van hen weg zijn. Maar ik weet wel hoeveel plezier we hadden tijdens het schieten van deze serie in New York City'. Of we Serena en Blair weer zullen terugzien op de trappen van het MET is dus nog niet zeker. Gelukkig kun je in ieder geval de hele serie opnieuw kijken en herleven via Netflix. Hoewel niet in het personage van lonely boy Dan, kunnen we ook Penn Badgley aanschouwen op het witte scherm in zijn nieuwe serie You.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws