rihanna-verzorgt-volgend-jaar-de-super-bowl-halftime-show-224717
©Getty Images

Rihanna-fans, rejoice! De zangeres is officieel de ster van de Apple Music Super Bowl Halftime Show in 2023. Ze zal het veld betreden tijdens Super Bowl LVII, gepland voor 12 februari in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, net buiten Phoenix in de Verenigde Staten. Het nieuws werd bevestigd op Rihanna’s Instagram door een foto van haar hand die een football vasthoudt en het eenvoudige bijschrift: “.”

Rihanna treedt op tijdens Super Bowl 

De bevestiging is vooral spannend voor Rihanna’s fandom, beter bekend als the Navy, na de lange pauze van de zangeres uit de muziekwereld. Sinds de release van haar laatste album Anti in 2016 heeft ze zich gericht op het opbouwen van haar mode- en beautyimperiums (bijvoorbeeld haar lingeriemerk Savage x Fenty en make-up- en skincarelijn Fenty Beauty), om nog maar te zwijgen van het feit dat ze afgelopen voorjaar moeder is geworden.

Elk jaar trekt de Super Bowl Halftime Show de grootste sterren uit de muziekwereld. In 2021 traden op het hoofdpodium Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Dr. Dre en Eminem op, terwijl in 2020 Jennifer Lopez en Shakira de spotlights opzochten met een memorabele dubbelact. Vraag is: nu Rihanna de show van 2023 voor haar rekening neemt, betekent dit dat er ook nieuwe muziek op komst is? We kruisen al onze vingers en tenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.