prins-harry-en-meghan-markle-delen-eerste-verjaardagsportret-van-dochtertje-lilibet-213554
©ANP

Zaterdag is de dochter van de hertog en hertogin van Sussex, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, één jaar geworden. Om dat te vieren, heeft de familie een eerste verjaardagsportret van Lilibet vrijgegeven.

Verjaardagsportret Lilibet

Het verjaardagsportret van Lilibet is genomen door fotograaf Misan Harriman en toont het kleine meisje lachend op het terrein van het huis van de Sussexes, Frogmore Cottage, tijdens haar verjaardagsfeestje. Ze draagt een poederblauwe jurk en een strik over haar volle, rode haar.

Verjaardagsportret van Lilibegt Diana Mountbatten Windsor
©Misan Harriman

Familie en vrienden woonden de intieme en ongedwongen picknick voor Lilibet in Windsor bij. De taart is gemaakt door bakker Claire Ptak van Violet Bakery in Oost-Londen. Ptak maakte ook de bruidstaart van prins Harry en Meghan Markle voor hun huwelijk in 2018. Onder de gasten bevonden zich naar verluidt ook Zara en Mike Tindall, evenals hun jonge kinderen.

Meghan en Harry in Londen

De Sussexes waren in Londen om het platinum jubileum van koningin Elizabeth te vieren, dat zich uitstrekte over vier dagen in het Verenigd Koninkrijk. Prins Harry en Meghan Markle werden donderdag gezien, terwijl ze naar de Trooping the Colour keken vanuit het kantoor van de generaal-majoor. Op vrijdag woonden ze de Thanksgiving Service bij in de St. Paul’s Cathedral, waar Markle een stunning couturelook van Dior droeg.

Naar verluidt is de familie nu weer thuis in Montecito, Californië.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.