meghan-markle-maakt-een-stijlvolle-comeback-in-londen-voor-platinum-jubileum-213469
©ANP

De hertog en hertogin van Sussex zijn terug in Londen. Vandaag arriveerden prins Harry en Meghan Markle in de St. Paul’s Cathedral in de Britse hoofdstad om de National Service of Thanksgiving bij te wonen voor het platinum jubileum van de Queen. Het is de eerste keer dat het paar in het Verenigd Koninkrijk in het openbaar verschijnt sinds ze in 2020 een ‘stap terug’ deden van hun koninklijke taken.

Meghan Markle bij dienst platinum jubileum

Markle verschijnt in een lichtgrijze Dior Haute Couture trenchcoat en rok, samen met bijpassende handschoenen en hakken. Aan haar zijde zien we prins Harry, die een klassiek pak draagt versierd met medailles voor zijn militaire dienst. Nadat ze op de trappen van de historische kathedraal met militairen hebben gebabbeld, nemen ze binnen plaats op de tweede rij, naast prinsessen Eugenie en Beatrice.

Meghan Markle arriveert bij de St. Paul's Cathedral
©Getty Images
Meghan in een elegante look van Dior.

De mis is ter ere van het platinum jubileum van koningin Elizabeth. Ook aanwezig? Andere leden van de koninklijke familie, zoals de hertog en hertogin van Cambridge. Ook regeringsfiguren, zoals premier Boris Johnson en de voormalige Britse leiders Theresa May en Tony Blair, maken hun entree.

Meghan en Harry in de St. Paul's Cathedral
©Getty Images
Meghan en Harry nemen plaats in de St. Paul's Cathedral.

Meghan en Harry in Londen

Gisteren keken Meghan en Harry naar de Trooping the Colour vanuit het kantoor van de generaal-majoor. Camera’s legden vast hoe het paar geanimeerd praatte met de kinderen van Harry’s nicht, Zara Tindall. Markle droeg een off-the-shoulder marineblauwe jurk van Roland Mouret met een bijpassende hoed van Stephen Jones.

Ondanks de high-profile status van het paar, hebben ze zich tot nu toe relatief rustig gehouden tijdens het jubileum van de koningin. Dit is de eerste duidelijke waarneming in Londen sinds hun aankomst eerder deze week, wat suggereert dat ze gefocust zijn om de aandacht op koningin Elizabeth te houden tijdens haar mijlpaalweekend.

Helaas heeft de vorstin zich op het laatste moment teruggetrokken uit de dienst vanwege mobiliteitsproblemen, maar er wordt verwacht dat ze toekijkt vanuit haar huis in Windsor Castle.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.