eloise-van-oranje-draagt-jurk-van-prinses-laurentien-tijdens-televizier-ring-gala-226590
©Levin den Boer/ANP

Bekend Nederland verzamelde zich donderdagavond in Carré voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Eloise van Oranje was ook van de partij. De gravin droeg voor de gelegenheid een jurk uit de kast van haar moeder, prinses Laurentien.

Eloise van Oranje tijdens Televizier-Ring Gala

Eloise van Oranje, die naast haar studie carrière maakt als influencer, klopte voor het Televizier-Ring Gala ook aan bij haar moeder. De ‘gravinfluencer’ koos een champagnekleurige jurk van Talbot Runhof. Prinses Laurentien droeg de jurk al heel wat jaren eerder, in 2014, naar de 33-jarige troonviering van (toen) koningin Beatrix.

Toch weet Eloise de jurk een volledig nieuwe uitstraling te geven. Ze liet de stola achterwege en ruilde de stevige clutch in voor een kleine clutch bezaaid met pailletten. Ook de diamanten oorbellen geven de look een andere, chique uitstraling. Met haar golvende kapsel en glamoureuze make-up look, verzorgd door Nick Stijlaart, straalde ze op de zwarte loper.

Outfits lenen

Het is onderhand vaste prik: Oranje-telgen die de garderobes van hun moeder afspeuren voor een outfit naar een evenement. Niet zo gek, want in een kast gevuld met ontwerpen van Jan Taminiau en Natan is aan prachtige jurken of accessoires geen gebrek. Zo droeg prinses Amalia onlangs nog een hoed van de Belgische ontwerper Fabienne Delvigne tijdens haar debuut op Prinsjesdag. Die leende de prinses van haar moeder, koningin Máxima.

Bekijk hier hoe Eloise van Oranje en prinses Laurentien de jurk dragen:

gravin eloise van oranje televizier-ring gala jurk prinses laurentien
©Levin den Boer/ANP
prinses laurentien prins constantijn 2014
©ROBIN UTRECHT/ANP