zo-ziet-kate-middleton-eruit-als-ze-cocktails-shaket-226669
©Getty Images

Een koninklijke tour omvat een complexe modeformule. Diplomatieke knipogen worden overwogen, functionaliteit is essentieel tijdens lange dagen met meerdere afspraken, en staatshoofden moeten er aanspreekbaar uitzien terwijl ze een uiterst professionele uitstraling behouden. Toen Kate Middleton, de nieuwe prinses van Wales, op 6 oktober naar Ierland ging, moest ze naast deze basisprincipes nog met andere factoren rekening houden. Wat kon Kate bijvoorbeeld dragen dat geschikt was voor een bezoek aan liefdadigheidsinstelling Suicide Prevention Ireland (PIPS), een streetfoodmarkt én een wandeling langs de kust?

Kate Middleton shaket cocktails in babyblauwe look

De prinses kwam uit bij een signature look: de blouse met pussy bow. Kate combineerde haar babyblauwe Winser London-blouse met een bijpassende jas, een marineblauwe broek met hoge taille van LK Bennett en suède pumps van Gianvito Rossi. Een paar oorbellen van Missoma en een tas van DeMellier waren precies de juiste accessoires op een dag die in het teken stond van er slim uitzien, maar zeker niet frivool.

Kate Middleton in een lichtblauw look
©Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag kreeg een onverwachte wending toen verkopers van de Trademarkt Kate Middleton en prins William uitnodigden om hun handen uit de mouwen te steken om cocktails te shaken. Het zachte blauw van Kate’s blouse vormde het perfecte kleurcontrast met de fles Campari die de prinses vasthield. Toen ze de cocktails begon te maken, verscheen er een brede glimlach op haar gezicht en zag ze er even elegant uit als altijd. We zagen de competitieve Kate die van een uitdaging houdt – of het nu gaat om kiteboarden of biertjes tappen in een plaatselijke pub.

Wat betreft de perfecte kleding uitkiezen voor elke soort gelegenheid, vergist de prinses zich zelden. Ook deze laatste look, hoewel verre van fashion-forward, is precies geschikt, en helemaal eigen met behulp van enkele klassieke, betaalbare en bewuste merken. Cheers to that.

Kate Middleton maakt cocktails
©Getty Images
Kate Middleton en prins William in blauwe looks
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.