dankzij-deze-lifehack-van-kate-middleton-loop-je-comfortabel-op-hakken-225041
©ANP

Ze staat altijd elegant en stijlvol op de foto en ziet er steevast uit om door een ringetje te halen: Kate Middleton is altijd koninklijk classy. We spotten haar ook zelden zónder hakken. Zelfs toen ze hoogzwanger was van dochter Charlotte gingen de pumps van inmiddels Catherine, Prinses van Wales, niet uit. Hoe doet ze dat de hele dag, want iedereen heeft toch weleens struggles met een paar killer heels? Een kenner van het Britse hof deelt in US Magazine de lifehack van Kate Middleton.

Lifehack van Kate Middleton

Volgens Myka Meier – de Amerikaans-Britse expert in royal etiquette – past Kate elke keer een truc toe. Haar geheime wapen: de ‘Barely There Ladder Resist Non-Slip’ nylonkousen van het Britse merk John Lewis. Dit zijn heel dunne kousen met zachte gelstrips. Hierdoor houden Kate’s voeten het veel langer uit tijdens urenlange koninklijke aangelegenheden.

Fan van Jimmy Choo

Dat is maar goed ook, want de hertogin van Cambridge is een absolute fan van Jimmy Choo. Ze heeft naar verluidt een royal(e) schoenenkast gevuld met de Romy, haar favoriet. Kate heeft ze in verschillende uitvoeringen met hakken tussen de zes en tien centimeter. Meier verklapt nóg een gouden tip: de hertogin combineert de nylonkousen met leren zolen – gemaakt van latex – van het Britse merk Alice Bow. Hierdoor rusten je voeten eigenlijk op koninklijke kussentjes.

Op een foto uit 2011 – toen Kate en William een bezoek brachten aan een ziekenhuis in Montreal (Canada) – is de lifehack van Middleton duidelijk te zien.

©ANP