kate-middleton-viert-koninklijk-kerstconcert-in-feestelijk-knitwear-236238
©KENSINGTON PALACE / AFP

Kate Middleton, de prinses van Wales, heeft in haar vele optredens in de aanloop naar Kerstmis een perfecte balans gevonden tussen koninklijk en toegankelijk. Met haar laatste look voor het kerstconcert laat de prinses dit nog een keer zien.

Wintergarderobe Kate Middleton

Ja, er zijn jurken met rode lovertjes van Jenny Packham en Needle & Thread (de eerste gedragen met de Lotus Flower Tiara), en nette bordeauxrode jassen, een van de meest gedragen kleuren van de koninklijke familie. Maar we zien de prinses ook in skinny jeans en Superga-sneakers met dank aan de Wales’s 2022-kerstkaart. En tijdens het versieren van haar kerstboom, droeg ze knitwear van Holland Cooper Fair Isle.

Kerstconcert

Nu geeft de prinses van Wales ons een andere kijk op feestelijk knitwear in de promo voor Royal Carols: Together At Christmas. Dit kerstconcert werd gefilmd op 15 december en wordt uitgezonden in Groot-Brittannië op kerstavond. Kate Middleton is te zien in een zwart vest met pailletten van Self-Portrait met een goudgevlochten rand en zwarte diamanten knopen.

De zwarte kleur is opvallend: leden van de koninklijke familie dragen die alleen tijdens rouw. Het kerstconcert van dit jaar is dan ook opgedragen in nagedachtenis van de koningin. In de promo vertelt Catherine: “Dit jaar hebben we honderden inspirerende mensen uitgenodigd voor de dienst. Mensen die de kracht van verbondenheid en gemeenschapswaarden hebben laten zien. Hiermee zetten we de tradities van Hare Majesteit voort: het erkennen en bedanken van degenen die er alles aan doen om anderen te ondersteunen. Majesteit laat een ongelooflijke erfenis bij ons na. En een die velen van ons diep heeft geïnspireerd.”

Bekijk de video hieronder.

Self-Portrait vest met pailletten

self-portrait vest
©Farfetch

Vest met pailletten, € 525