william-en-kate-houden-het-casual-in-denim-op-hun-kerstkaart-voor-2022-234836
©Getty Images

Terwijl de wereld wacht op het tweede deel van Harry & Meghan heeft de koninklijke familie een veel feestelijkere aankondiging gedaan om de pers te verblijden: een kerstkaart. En of je nou wel of niet iets vindt van de timing van de nieuwe foto van de Wales-familie: William en Kate stralen op de kerstkaart één en al familiaire harmonie uit.

William en Kate delen kerstkaart 2022 

Minder Netflix, meer Norfolk: het Britse koninklijke gezin, onder wie de prinsen George en Louis en prinses Charlotte, werden vastgelegd door fotograaf Matt Porteous tijdens een wandeling op hun landgoed – alle vijf in een rij, elkaars hand vasthoudend. De boodschap naast dit vreugdevolle geheel? De Wales-clan, die nooit iets anders doet dan één front vormen, blijft kalm en gaat door.

De afgelopen weken woonde Kate verschillende glamoureuze optredens bij, maar op de kaart (al is de foto overduidelijk maanden geleden gemaakt) zien we juist een heel relaxte kant van haar. Zo is ze casual gekleed in jeans en witte sportschoenen, terwijl de kinderen – die de harten van het land stalen met hun hilarische gezichtsuitdrukkingen en enthousiaste gezang tijdens de viering van het platinum jubileum van koningin Elizabeth – tussen de prins en prinses in lopen.

Dit is dan wel de eerste kerst zonder de koningin, de familie blijft trouw aan de tradities die the Queen heeft ingesteld en behoudt het rustige stoïcisme waar ze bekend om staan. Een vrolijk kerstfeest van de familie Wales.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.