prins-william-en-kate-middleton-poseren-met-gezin-voor-nieuwe-kerstkaart-in-verrassend-casual-looks-278169
©Kensington Palace

Ondanks de overweldigende hoeveelheid koninklijk nieuws in de afgelopen maanden, lijkt de verhuizing van de Britse royals van hun appartement in Kensington Palace naar het terrein van Windsor Great Park naar de achtergrond te zijn verdwenen. Toch brengt de kerstkaart van het gezin van prins William en Kate Middleton voor 2023 deze verandering opnieuw onder de aandacht. De kaart, vastgelegd door fotograaf Josh Shinner, toont het gezin bestaande uit William, Kate, George, Charlotte en Louis tegen een eenvoudige achtergrond in Windsor. Geen chique pakken en jurken voor de royals op de kerstfoto van dit jaar, maar verrassend casual looks bestaande uit matching witte blouses en jeans.

Kerstkaart gezin Kate Middleton en Prins William

Meer dan ooit straalt de kerstkaart van de Waleses uit dat ze een ‘normaal gezin’ zijn. Kate en William positioneren zich als een nuchter stel wiens voornaamste zorg is om hun kinderen een stabiele en zo normaal mogelijke opvoeding te bieden. Ze maakten bewust de keuze om in de Adelaide Cottage met vier slaapkamers te wonen in plaats van in het grote Windsor Castle. Ook heeft het gezin geen inwonend kindermeisje meer in de vorm van Maria Teresa Turrion Borrallo (hoewel ze nog wel voor hen werkt). Bovendien zitten hun kinderen op de nabijgelegen Lambrook School in Ascot, waar William en Kate hen elke ochtend zelf naar school brengen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hun nieuwe woning ligt ook in de buurt van de bekende Britse kostschool Eton, waarvan wordt verwacht dat George net zoals zijn vader naartoe zal gaan. Tegelijk woont de familie van Kate op minder dan een uur rijden op Bucklebury Manor, klaar om eventuele grootoudertaken op zich te nemen. De nieuwe woonplek van het koninklijke gezin is strategisch gekozen, net zoals de onderliggende boodschap van hun kerstkaart die een duidelijke weerspiegeling is van hun nieuwe thuisbasis in Berkshire, en eenheid en eenvoud uitstraalt.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

De kerstkaart van de Waleses uit 2022, genomen in Anmer Hall.
©Matt Porteous / PA Med
De kerstkaart van de Waleses uit 2022, genomen in Anmer Hall.

Kerst met de Britse royals 

Dit is natuurlijk niet het laatste wat we van het koninklijke gezin zullen zien deze kerst. Het vijftal arriveerde eerder voor een Christmas Carol-dienst in Westminster Abbey, gekleed in kerstachtige outfits. Vooral Kate Middleton gaf ons de perfecte inspiratie voor de feestdagen in haar winter whites-look. Na het sturen van brieven aan de kerstman voegden de kinderen zich bij hun ouders in de kerk voor het derde Together at Christmas-concert, dat zal worden uitgezonden op kerstavond in het Verenigd Koninkrijk. En op eerste kerstdag zelf? Verwacht William, Kate, George, Charlotte en Louis in het middelpunt tijdens de jaarlijkse wandeling van de Windsors naar de kerk op het landgoed Sandringham.

De Prinses van Wales heeft drie jaar achter elkaar het "Together At Christmas" concert georganiseerd.
©Kensington Palace
De Prinses van Wales heeft drie jaar achter elkaar het Together At Christmas concert georganiseerd.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.