kate-middleton-verschijnt-in-winter-whites-voor-een-klassieke-kerstactiviteit-met-haar-gezin-278150
©Getty Images

De Britse koninklijke familie is volledig in de kerststemming. Afgelopen week trapte het gezin van prins William en Kate Middleton de feestelijke periode af met misschien wel een van de meest traditionele Britse kersttradities; het zingen van Christmas carols. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in Westminster Abbey en wordt al drie jaar op rij door Kate georganiseerd. En voor deze Together at Christmas-kerstdienst verscheen Kate Middleton in misschien wel de meest klassieke winterlook: een volledig witte winter whites-outfit.

Kate Middleton in witte look 

In een promo voor haar special die het paleis vrijdag vrijgaf, droeg Kate Middleton een wit bouclé jasje met pailletten en parelrand van Self-Portrait. Het ontwerp is vergelijkbaar met het jasje dat ze afgelopen kerst droeg om te poseren voor dezelfde foto voor een kerstboom. Kate hield wederom vast aan het all white-thema voor het evenement, dat vrijdagavond plaatsvond in Westminster Abbey.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De prinses droeg een witte jas over een witte trui met ronde hals. Ze hield haar look monochroom – een terugkerend thema in haar garderobe (en die van onze eigen royal, koningin Máxima). Kate combineerde haar witte jas met een witte broek met hoge taille die ze vastmaakte met een gouden knoopsluiting. Wat accessoires betreft, droeg Kate een kleine Mosaic-tas van het Schotse merk Strathberry. En haar sieraden? Ze koos voor een paar bungelende oorbellen van Van Cleef & Arpels, met twee witte Alhambra-stijlen aan elk oor.

Het gezin

Voor dit feestelijke evenement werd Kate natuurlijk vergezeld door de rest van haar gezin. Net als Kate verschenen ook haar familieleden in kerstachtige looks. Prins William en prins George droegen matching marineblauwe pakken, inclusief stropdas en zwarte schoenen. Prins Louis droeg een paar schattige laarsjes bij zijn eigen pak. Ook prinses Charlotte was volledig on theme, gekleed in een bordeauxrode manteljurk die bij haar vaders stropdas paste (evenals het lint in haar haar), een zwarte maillot en lakleren Mary Janes. De Christmas Carolling-dienst in Westminster Abbey is op kerstavond op tv te zien in Groot-Brittanië.

Kate Middleton gaat samen met haar gezin kerstliedjes zingen
©Getty Images
De koninklijke familie tijdens het zingen van Christmas Carols.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.