de-nieuwe-obsessie-van-kate-middleton-lijkt-deze-tas-van-het-franse-merk-polene-243561
©Getty Images

Dat Kate Middleton een merk trouw blijft als ze het écht waardeert, weten we inmiddels. Dit is het geval met de twee Britse merken Alexander McQueen – verantwoordelijk voor haar onvergetelijke trouwjurk – en Vampire’s Wife. Kate viel al vaker voor de lichte gothic-stijl van dit label. En het lijkt erop dat ze nu een oogje heeft op het jonge Franse handtassenmerk Polène.

Upcoming Frans merk, Polène

Polène is een echt familiebedrijf; in 2016 werd het tassenmerk opgericht door een zus en twee broers. Het Parijse label richt zich op ambachtelijk maatwerk met werkplaatsen in het zuiden van Spanje. Focus van dit jonge merk? De liefde voor leer en het creëren van lederwaren met soms verfijnde en soms sculpturale lijnen, maar altijd charmant en tijdloos.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Kate Middleton gaat voor marineblauw

Tijdens een bezoek aan een verzorgingshuis niet ver buiten Londen speelde Kate Middleton de kaart van minimalisme en elegantie door te kiezen voor een sobere outfit in marineblauw en beige. Wat echter opviel, was haar blauwe handtas van Polène. Deze droeg ze eerder vorig jaar bij de opening van het Glade of Light Memorial in Manchester. Ongetwijfeld zien we ‘m binnenkort weer aan de arm van de prinses van Wales.

Kate in trenchcoat met Polène tas
©Getty Images
Kate in jurkje met marineblauwe tas
©Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.