je-kunt-nu-in-een-levensecht-barbiehuis-overnachten-259809
©Joyce Lee - Airbnb

Met minder dan een maand te gaan tot de release van Greta Gerwigs Barbie – de langverwachte blockbuster met Margot Robbie in de hoofdrol verschijnt op 21 juli – heeft Airbnb een landhuis in Malibu overgenomen en omgetoverd tot het barbiehuis van je dromen. Volgens Airbnb begint het verhaal van dit knalroze paradijs (dat voor het eerst werd gespot door social media-speurneuzen via luchtfoto’s) met Barbie die een weekendje weg is en de sleutels overhandigt aan haar geliefde Ken. Hij neemt het op zich om het huis via Airbnb te verhuren aan een paar gelukkige bezoekers. Hoe dat eruitziet? Wij hebben de beelden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Barbiehuis op Airbnb

Het Barbie Dreamhouse in kwestie is voorzien van alle luxe faciliteiten die je van een barbiehuis zou verwachten: van een overloopzwembad, bar en fitnessruimte met uitzicht op de oceaan tot overal barbieroze details. Maar omdat Ken deze keer het huis overneemt, zijn er minstens zoveel elementen te vinden die naar Ken verwijzen. Je voelt de Kenergy met name door de schaatsen en surfplanken die je rond het huis vindt.

Daarnaast kun je je innerlijke cowboy aanwakkeren door te linedancen op de verlichte discodansvloer, of kun je gewoon lekker luieren bij het zwembad en je Ken-waardige kleurtje bijwerken. De echte fans kunnen zich zelfs verkleden als Ken, dankzij een volledig gevulde kast vol strandklare looks.

Barbiehuis in Malibu
©Joyce Lee – Airbnb

Het Barbie Dreamhouse

Nóg een positief onderdeel: een verblijf in het Barbie Dreamhouse is volledig gratis. Airbnb biedt een handvol gasten de kans om te genieten van een verblijf in het huis voor één nacht rond de release van de film eind juli. Toch zit er wel een klein addertje onder het gras: om die kans te krijgen, moet je een aanvraag indienen op 17 juli om 10.00 uur ’s ochtends stipt, via de Airbnb-website, waar de concurrentie zeker groot zal zijn. Maar hoe vaak kan je nou zelf ontdekken hoe fantastic een life in plastic is?

Barbiehuis
©Joyce Lee – Airbnb
Barbiehuis
©Joyce Lee – Airbnb

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.