next-in-fashion-keert-terug-met-seizoen-2-en-wel-met-gigi-hadid-als-host-245063
©Next in Fashion / Courtesy of Netflix

Next In Fashion is terug! Na een eerste seizoen gehost door Tan France en Alexia Chung, is de Netflix-show die in het teken staat van mode terug voor een tweede seizoen. Dit betekent ook een nieuwe jury, prestigieuze gasten, nieuwe mode-uitdagingen. Bovendien heeft de serie ook een nieuwe look, en we kunnen niet wachten om dit te zien.

Wat je moet weten over seizoen 2 van ‘Next In Fashion’

Dit jaar is er weer een groep van de twaalf beste talenten uit de mode-industrie geselecteerd. Het principe van het programma blijft hetzelfde: ontdekken wie de nieuwe ontwerper van morgen is. In elke aflevering moeten de jonge ontwerpers het tegen elkaar opnemen in tests die hun creativiteit, maar ook hun technische vaardigheden op de proef stellen. De prijs? Een cheque van 250.000 dollar en de mogelijkheid om hun eigen collectie op de markt te brengen via luxe webshop Net-a-Porter.

Gigi Hadid in de jury

Naast het beproefde concept is het de vijfsterrencast die zeker voor opschudding zal zorgen. Te beginnen met de jury. Tan France, de mode-expert van Queer Eye, keert terug voor een tweede seizoen. Dit keer krijgt France een nieuwe co-host: niemand minder dan Vogue-coverster Gigi Hadid komt het team versterken.

Daarnaast worden grote namen uit de modewereld als gastjuryleden verwacht. De teaser kondigt al de deelname aan van Olivier Rousteing (creatief directeur van Balmain), model Candice Swanepoel, influencer Emma Chamberlain en ontwerper Isabel Marant. Ook topmodel Bella Hadid is te zien in de serie, evenals stijlicoon en modeontwerper Donatella Versace. “Ik wil extra!” roept Tan France uit in de trailer. De toon is gezet. Next In Fashion is nu te zien op Netflix.

Dit artikel is oospronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.