beyonce-geeft-een-twist-aan-de-bandana-in-de-vorm-van-een-zomerse-tas-303845
©Getty Images

Laat het maar aan Beyoncé over om de nieuwe it-tas van de zomer te introduceren. Tijdens een heerlijke zomerdag in The Hamptons plaatst de zangeres een zeldzame foto op Instagram. Wat vooral opvalt aan de selfie van Bey en Jay-Z? De vuurrode bandana-tas van Beyoncé.

De bandana-tas van Beyoncé

Sinds Beyoncé afgelopen maart haar country-album Cowboy Carter met de wereld deelde, vindt er een heropleving van de westerntrend plaats. Van westernlaarzen tot cowboyhoeden en double denim: we spotten de zangeres (en niet alleen de zangeres) in de ene na de andere westernlook. De zangeres, geboren en getogen in Houston, Texas, heeft in haar dertigjarige carrière vaker country-invloeden in haar looks verwerkt, zoals de iconische bandana-top uit 2000, die hierboven is te zien.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Deze week ruilde de zangeres haar Levi’s-jeans en bandana-top echter in voor een outfit die anno 2024 helemaal on-trend is: op haar Instagram poseert ze in een witte zomerjurk van kant, op een boot in The Hamptons. Ze maakt haar look af met een witte Miu Miu-zonnebril en een zijden foulard, geknoopt om haar hoofd. De kers op de taart van de witte zomerlook? De rode bandana-tas die om Beyoncés arm bungelt.

De it-tas van de zomer?

We schreven al eerder over de foulard, en waarom het één van de makkelijkste stylingtrucs van dit moment is. De zangeres geeft echter óók haar eigen draai aan de bandana, in de vorm van een tas. Haar rode bandana-tas komt regelrecht uit de gloednieuwe Bottega Veneta pre-fall 2024-collectie. Zou de zangeres hiermee het startsein geven voor een wervelwind aan bandana-tassen deze zomer? Het zou ons niet verbazen.

De bandana-tas van Beyoncé is te zien op de derde foto van de Instagrampost.