beyonce-knipoogt-naar-haar-nummer-leviis-jeans-in-denim-on-denim-on-denim-looks-294365
©Getty Images

Het countryalbum van Beyoncé, Act II: Cowboy Carter, is nu al een koploper wat betreft het album van het jaar: voor de tweede achtereenvolgende week voert het album de Billboard Album Charts aan. Op het album, dat 27 nummers telt – die variëren van de ballade 16 Carriages tot de onverwachte samensmelting van banjo twangs en EDM-beats in Riverdance – staat ook het nummer Levii’s Jeans, dat de zangeres opnam met Post Malone. In deze 2024-hymne verlangt Bey ernaar dat een geliefde haar omhelst zoals haar spijkerbroek dat doet. Zo zingt ze: “So you can hug that ass all day long” (haar woorden, niet de mijne). Bey doet haar teksten nu eer aan door de ene rodeoklare denim look na de andere te dragen. Deze keer zelfs met álle denim die zij en haar stylist KJ Moody konden vinden.

Beyoncé in denim looks

In haar laatste Instagrampost poseert de in Houston geboren zangeres in een denim look bestaande uit een overhemd, nonchalant losgeknoopt en in een spijkerbroek gestopt, geaccentueerd door een bruine leren riem. Daarbij draagt ze een blauw geruite jas van Isabel Marant, bruine suède westernlaarzen, een zilveren tasje, een diamanten ketting en als klap op de vuurpijl een denim cowboyhoed – want waarom ook niet?

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ready for the rodeo

Daarnaast postte Queen B afgelopen dinsdag een Instagrampost waarop ze een denim McQueen-jasje en bijpassende minirok draagt, compleet met een zwarte oversized cowboyhoed, pilotenbril en Givenchy’s viral Shark Lock-laarzen met western-inspired reliëf. Beyoncé voelt overduidelijk de vibe van haar eigen teksten – we quoten even de lyrics van Levii’s Jeans: “Baby, let me rattle that snake with my venom – denim on denim, on denim, on denim”. Oh, en had je al die Jolene-tas gezien?