dit-makkelijke-haaraccessoire-was-bella-hadids-favoriet-tijdens-fashion-week-226265

Een off duty-stijl ziet eruit alsof het weinig tot geen moeite heeft gekost (en vaak is dat ook zo). Tussen alle catwalks en feestjes door zien we modellen in streetstylelooks die de shows van het seizoen weerspiegelen. Vaak met een nonchalante, zelfs slordige uitstraling. In de looks van Bella Hadid dook een oude bekende op: de haarband. Van New York tot Parijs en Milaan, Hadid gebruikte verschillende versies van het haaraccessoire om haar glanzende lokken uit haar gezicht te houden.

Favoriet van Bella Hadid: de haarband

Voor een zwart-wit look in NYC bood een zigzag-haarband een chic en subtiel Y2K-effect. Later, om een leren look nog strakker te maken, koos Hadid voor een bijpassende haarband, waarbij de pull-back een set hartvormige oorbellen liet zien. In Milaan was de vibe bohemien-grunge, een dikke stoffen haarband – over de oren gedragen – zorgde ervoor dat de aan de lucht gedroogde manen uit haar gezicht bleven.

Wil jij je herfststijl compleet maken? Doe net als Bella Hadid en investeer in een collectie haarband(en) – de perfecte finishing touch.

bella hadid met weavy hoofdband
©Getty Images

 

bella hadid zwarte hoofdband
©Getty Images