whats-in-my-babybag-deze-5-items-zijn-onmisbaar-in-de-tas-van-elke-moeder-211203

Parenthood Issue

Ons nieuwe Parenthood Issue ligt in de winkels. Met de prachtige, zwangere Negin Mirsalehi op de cover, openhartige verhalen over het ouderschap en de laatste mode- en beautytrends. Ter ere van dit nieuwe nummer, heeft Vogue een lijstje samengesteld van items die voor iedere (nieuwe) moeder een aanwinst zijn.

Lillydoo luiers

Luiertas – it’s all in the name. Hoewel dit op het eerste gezicht geen verrassende keuze lijkt, zullen de luiers van Lillydoo je wél verwonderen. Naast dat de luiers stijlvol zijn én vriendelijk voor de gevoelige babyhuid, denkt het merk ook aan ons milieu. Zo slaan zij de handen ineen met Climatepartner en zijn ze compleet klimaatneutraal.

De luiers worden in een praktische maandbox bij je thuis geleverd en je kunt gratis een testpakket bestellen.

Lillydoo

Zonnebrand

De kans is groot dat je een dagcrème met goede SPF al hebt opgenomen in je skincareroutine. Toch is het belangrijk om dit gedurende de dag regelmatig bij te houden. Daarom: een goede zonnebrandcrème voor je kind, maar ook voor jou. Kies voor het gemak een zonnebrandpoeder, die breng je namelijk in een handomdraai aan over je make-up.

Haarklem

Als je (middel)lang haar hebt, zit het ongetwijfeld de hele dag in de weg. Tijdens het verschonen van je kind, het in- en uitladen van de auto of een harde windvlaag. We’ve been there. Om het jezelf gemakkelijk te maken, kun je een haarklem in je tas bewaren. Kies een exemplaar met tortoise print of een parelmoer variant, voor een casual doch sophisticated look.

Haarklem

Hydrofiele doeken

Vraag je een moeder wat ze meeneemt in haar tas, dan komt de hydrofiele doek gegarandeerd voorbij. Deze absorberende doeken gebruik je namelijk onder meer als quick wipe, dekentje voor onderweg of tegen verschillende weersomstandigheden.

De doeken zijn er in neutrale kleuren, maar ook met uitbundige prints en kleurexplosies. Daarnaast vouw je ze gemakkelijk op, zodat ze in elke (luier)tas passen.

Change of clothes

Waarschijnlijk heb je jezelf al vaker betrapt op het rondlopen met een mysterieuze vlek. Accidents happen. In sommige gevallen zul je je toch comfortabeler voelen in een schone top. Maak daarom plaats in je luiertas voor een frisse top voor jezelf en je kind. Daarmee is jouw tas geheel ongelukjes-proof. Kies voor een linnen overhemd of luchtige zwarte tee, die passen namelijk bij elke outfit.

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Lillydoo.