anne-hathaway-schittert-in-doorschijnende-jurk-op-rode-loper-in-berlijn-243032
©Valentino / Getty Images

De 73ste editie van de Berlinale, het filmfestival in Berlijn, vindt deze week plaats. Actrice Anne Hathaway ging voor een gewaagde jurk tijdens de She Came to Me-première en dat stelde allesbehalve teleur. De 40-jarige koos een zwarte doorschijnende net-jurk van het Italiaanse modehuis Valentino. Om de look af te maken droeg ze een paar zwarte opera-handschoenen en elegant opgestoken haar.

Anne Hathaway in doorschijnende jurk

Onlangs schitterde Hathaway op meerdere rode lopers. De actrice gaf aan meer vertrouwen en vrede te hebben met zichzelf en dat is te zien. Eerder deze maand vertelde ze in een interview met Elle vroeger te worstelen met de vele meningen die mensen over haar hebben. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. De actrice kiest ervoor een rolmodel te zijn en sterker in haar schoenen te staan. Voor ons smullen geblazen, want niemand kan ontkennen dat ze er prachtig uitziet in deze Valentino jurk.

Nieuwe film

Hathaway was in Berlijn voor de filmpremière van de nieuwe romantische komedie She Came to Me. De film heeft een echte sterrencast met naast Hathaway Nicole Kidman en Steve Carell. She Came To Me legt de zoektocht van componist Steven Lauddem vast. Hij zit in een creatieve blokkade en wordt door zijn vrouw Patricia (Anne Hathaway) aangemoedigd op zoek te gaan naar inspiratie. Wanneer de film in Nederlandse bioscopen draait is nog niet bekend. We houden je op de hoogte.