anne-hathaway-heeft-een-gedurfd-nieuw-rode-loper-uniform-249354

Anne Hathaway heeft een uniform voor op de rode loper gevonden en het is een stylingformule waar we nog veel meer van zullen zien.

Anne Hathaway op de rode loper

Af en toe zien we de actrice in een maxi-jurk – de Alaïa-look met capuchon die ze in februari op de Berlinale droeg, bijvoorbeeld – maar mini-jurken en platforms zijn toch echt haar huidige go-to’s. De hakken helpen haar vrij letterlijk om langer te staan op evenementen (ze is al 1,70 meter lang). Al bekent stylist Erin Walsh dat het innerlijke zelfvertrouwen van de ster het geheim is achter deze evenwichtige look. “Annie straalt letterlijk. Dat komt niet alleen door kleding. Het komt door je potentie en mogelijkheden te omarmen”, vertelde Walsh eerder aan de Britse Vogue.

Van Versace tot Valentino

De ster heeft de beste platforms van het moment uitgeprobeerd, met dank aan Versace en Valentino. Donatella Versace castte de actrice onlangs nog voor haar zeer persoonlijke Versace Icons-project, vanwege haar liefde voor ‘geweldige kleding’. En eerder spotten we Anne in een gelakte korsetjurk en platformlaarzen tijdens de herfstshow van het merk in Los Angeles. Ook hier bewijst Hathaway: een korte jurk met een torenhoge hak is de perfecte combinatie.

Nog een hak die haar dierbaar is? Anne is slechts een van de vele beroemdheden die is gevallen voor Valentino’s Discobox-pumps. De kleurrijke paren van creatief directeur Pierpaolo Piccioli zijn niet weg te denken uit haar garderobe. “We hebben zoveel plezier met mode en zijn niet bang om te experimenteren”, beweert Walsh, wiens aanmoediging de afgelopen tijd tot een aantal geweldige combinaties heeft geleid. “Het gaat om het bereiken van die balans van moeiteloze coolheid zonder regels.” Hieronder zetten we de recente looks van Anne Hathaway met deze outfitformule op de rode loper op een rij.

anne hathaway rode loper valentino
©Getty Images
1/5
Native Share
anne hathaway
©Getty Images
2/5
Native Share
anne hathaway versace fall winter 2023
©Getty Images
3/5
Native Share
anne hathaway rode loper
©Getty Images
4/5
Native Share
anne hathaway valentino
©Getty Images
5/5
Native Share

anne hathaway rode loper

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.