bekijk-de-eerste-exclusieve-beelden-van-rihannas-nieuwste-savage-x-fenty-show-229793
©Kevin Mazur/Getty Images voor Rihanna's Savage X Fenty Show Vol. 4 presented by Prime Video

Rihanna’s veelgeprezen Savage X Fenty show wordt gezien als een waar modespektakel, en dat is niet zonder reden. Na drie eerdere shows die stuk voor stuk viral gingen vindt de vierde show dit jaar plaats op 9 november, live gestreamd op Prime Video. Wat je kunt verwachten? Optredens van artiesten als Anitta en Burna Boy en cameo’s van Vogue’s covermodel Precious Lee en topmodellen als Irina Shayk en Cara Delevingne. Natuurlijk is er ook een nieuwe inclusieve lingeriecollectie, verkrijgbaar op Amazon op dezelfde dag als de show. Met andere woorden, het is absoluut de moeite waard om de datum in je agenda te markeren. Om alvast in de stemming te komen heeft Vogue de eerste exclusieve beelden van de show, dat wederom een waar spektakel lijkt te worden.

Eerste beelden Savage X Fenty Show 4

De Savage X Fenty shows staan bekend om hun meeslepende optredens. De eerste beelden maken duidelijk dat dans opnieuw een belangrijk onderdeel van het evenement zal zijn. Zo zien we onder meer model Jeff Logan omringd door een groep dansers, gekleed in iriserende tops en baggy broeken. Maar ook acteur Alton Mason is te zien met dansers, gehuld in een semi-transparante zwarte pyjamaset.

Catsuits met kanten details zijn terugkerende elementen op de beelden, evenals zwarte en paarse kleurencombinaties. Dit laatste is te zien bij onder meer Precious Lee, die een kanten bustier draagt. Het topmodel combineert haar corset met een met kristallen bezaaide set handschoenen en een ketting van het label Reza. Cara Delevingne heeft een heus beautymoment met een bijzonder kapsel, gebleekte wenkbrauwen en opvallende make-up. Het topmodel draagt een strappy beha met een fonkelende bloemenbroche in het midden en draagt tevens juwelen van Wendy Yue.

Stuk voor stuk beelden die laten zien dat we ook dit jaar weer een heus lingeriespektakel kunnen verwachten. Bekijk hieronder een exclusief voorproefje van de show ter voorbereiding op 9 november.

Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images voor Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 4 presented by Prime Video
Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images voor Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol 4 presented by Prime Video
Savage X Fenty show
©Emma McIntyre/Getty Images voor Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 4 presented by Prime Video
Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images
Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images
Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images
Savage X Fenty show
©Kevin Mazur/Getty Images

 

 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.