dit-berlijnse-it-merk-staat-hoog-op-de-wishlist-van-vogues-editor-in-chief-yeliz-212273

Elke week selecteert hoofdredacteur Yeliz Çiçek haar favorieten van het moment of items die op haar wishlist staan, van tassen tot tentoonstellingen. Deze week staan er veel speciale samenwerkingen op de shortlist. Zoals die van Uniqlo en modehuis Marni en supermodel Paloma Elsesser met modelabel Miaou.

Dit staat er op de wishlist van Vogue’s Yeliz

Daily Paper Resort 2023 top
©Daily Paper
1/5
Native Share

Debuut

Daily Paper lanceert voor het eerst ooit een Resort-collectie. Het kleurenpalet van Resort 2022 is geïnspireerd op de heritage van eigenaren Hussein, Jefferson and Abderrahmane, namelijk de kleuren van de Ghanese, Marokkaanse en Somalische vlag.

Verkrijgbaar vanaf 20 mei via Dailypaperclothing.com

Miaou top
©Miaou
2/5
Native Share

Paloma

Supermodel Paloma Elsesser is mijn woman crush. Ze is een samenwerking aangegaan met modelabel Miaou, en lanceert onder andere korsetten in maten van XS tot 4XL. Het Venus-korset is mijn favoriet.

Verkrijgbaar via Miaou.com

Loewe schoenen met eierschaal hak
©Loewe
3/5
Native Share

Op eieren

De egg sandal van Loewe staat hoog op de wishlist, want zelfs regenachtige zomerdagen in Nederland klaren ervan op. Niet alleen wordt de vorm van een ei omgetoverd tot hak van de sandaal. Je kunt ook kiezen voor een roos, nagellakpotje of zeeptube.

Verkrijgbaar via Loewe.com

Uniqlo x Marni jas
©Uniqlo x Marni
4/5
Native Share

Rainy days

Uniqlo en Marni slaan de handen weer ineens voor de lente/zomer van 2022. In de collectie ook een regenjas, zeer bruikbaar voor de Nederlandse zomer, zodat je toch stijlvol op de fiets bij een feestje arriveert.

Verkrijgbaar via Uniqlo.com

Ottolinger tas
©Ottolinger
5/5
Native Share

Fresh

Op de radar: het Berlijnse modehuis Ottolinger. Designers Christa Bösch en Cosima Gadient houden wel van een geintje, zoals deze ‘gesmolten’ tas.

Verkrijgbaar via Ottolinger.com