deze-nieuwe-adidas-schoenen-van-wales-bonner-worden-de-meest-gewilde-sneakers-van-de-zomer-2025-302980
©Spotlight

Wales Bonner koos het Musée des Arts Décoratifs in Parijs om haar lente/zomer 2025-collectie te presenteren aan een handvol vijfsterrengasten en zorgvuldig geselecteerde journalisten. De Britse ontwerpster maakte ook van de gelegenheid gebruik om het nieuwste hoofdstuk van haar samenwerking met Adidas te onthullen. Succes gegarandeerd.

Nieuwe collectie van Wales Bonner 

Wales Bonner presenteert haar collecties al enkele seizoenen in Parijs, maar heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de Londense scene. En met reden: haar mode is eigenzinnig en retro, voorbij de traditionele codes. Voor de lente/zomer 2025-collectie brengt ze een ode aan het werk van de Trinidadiaanse textielkunstenares Althea McNish, de eerste zwarte Britse textielontwerpster die internationale bekendheid verwierf. Haar tropische motieven van Britse landschappen en Caribische flora inspireerden de ontwerpster, die er plezier in had om sommige stukken in haar collectie ermee te versieren.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Wales Bonners collectie zat ook vol vakantielooks: shorts met zwarte leren klinknagels, slipjurken met netdetaillering, nylon werkkleding en hoodies en een gebreide trui zonder mouwen behoorden tot de hoogtepunten. De ontwerpster maakte van de gelegenheid gebruik om het volgende deel van haar samenwerking met Adidas te onthullen, die zeker een hit zal worden, net als de Samba’s met voetbalinvloeden die ze vorig seizoen onthulde.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Wales bonner lente zomer 2025 collectie
©Spotlight

Na de luipaard-Samba’s wordt dit de it-schoen

Voor de gelegenheid onthulde het merk een nieuw silhouet, de Country Low. Deze schoen komt in kaki suède en zwart en wit leer met een geperforeerd driestrepenpatroon. Er was ook een versie van de Superstar Hi-top in weelderig suède. Maar de Adidas-sneaker die ieders aandacht trok was het Samba-achtige silhouet, versierd met lovertjes. Het is een veilige gok dat ze net zo iconisch zullen worden als de versies met luipaardprint die de ontwerper vorig jaar uitbracht.

Wales bonner Adidas sneakers 2025
©Spotlight

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.