beyonce-draagt-de-ultieme-look-voor-een-bruiloftsgast-een-doorschijnend-korset-en-veren-260482
©Getty Images

Jay-Z’s moeder Gloria Carter trouwde afgelopen weekend met haar partner Roxanne Wilshire in New York. De schoondochter van de bruid, Beyoncé, was de glamoureuste onder de bruiloftsgasten, gekleed in een rode loper-waardige jurk met een doorschijnend korset en een gevederde omslagdoek. Een look die zo in haar Renaissance-garderobe had gepast.

Beyoncé in doorschijnend korset en veren

Beyoncé droeg een crèmekleurige jurk van Dolce & Gabbana met een doorschijnend lijfje met panelen met stroken kant, om de baleinen van een klassiek korset na te bootsen. Ze voegde extra glamour toe met een perzikkleurige gevederde bolero die ze om haar ellebogen wikkelde, een paar platformhakken en kristallen oorbellen. De look kreeg een vleugje romantiek door de kanten shopper met hartmotief – de perfecte keuze voor een bruiloft.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Beyoncés bruiloftsgastlook kwam uit de lente/zomer 2023-collectie van Dolce & Gabbana, die werd samengesteld door Kim Kardashian. De realityster kamde de archieven van het Italiaanse modehuis tussen 1987 en 2007 uit, en ging vervolgens vooral voor lingeriesetjes, korsetten en getailleerde jurken. Op de catwalk waren de looks gestikt met labels op de heup of om de pols met daarop het jaar waarin de look voor het eerst te zien was. Beyoncés bewerkte archieflook komt uit de lente/zomer 1995-collectie, die vol zat met op lingerie geïnspireerde lijfjes en perzikkleurige nudes.

Blue Ivy werd op weg naar de bruiloft ook gefotografeerd, met haar moeder en oma Tina Knowles. De inmiddels elfjarige droeg een saliegroene satijnen jurk van Reformation, gecombineerd met lila sandalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Gloria Carter

Jay-Z’s moeder Gloria kwam publiekelijk uit de kast op het nummer Smile van haar zoon. Dat nummer eindigt met een gedicht waarin Gloria spreekt over hoe het voelde om “in de schaduw te leven”. Tijdens de GLAAD Media Awards in 2018 nam ze een prijs in ontvangst voor haar bijdrage aan het nummer. Ze sprak toen over haar ervaring om haar geheim te vertellen en te delen wie ze was. “Ik ben een mens die het recht heeft om te houden van wie ik hou”, vertelde ze de menigte.

Gloria Carter en Roxanne Wilshire
©Getty Images
Gloria Carter en Roxanne Wilshire

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.