beyonces-fonkelende-feestlook-heeft-de-meest-dramatische-split-ooit-218809
©ANP

Met de release van haar nieuwe album Renaissance staat de zomer van 2022 in het teken van Beyoncé. Hoe kan het ook anders? Vrolijk housenummer Break My Soul is een regelrechte hit, de cover art van de plaat – geschoten door de Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs – is fenomenaal en de albumparty van afgelopen weekend bezorgt ons een flinke dosis fomo. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jawdropping outfits die de superster serveert. De meest recente feestlook van Beyoncé met dramatische split, bijvoorbeeld.

Beyoncé in fonkelende feestlook

Op maandag raakte het internet al niet uitgepraat over de grootste releaseparty van Beyoncé’s Renaissance in New York. Uiteraard bleven details van het feest uit – op een paar sneak peeks van aanwezigen na – inclusief beelden van de Queen haarzelf. Tot nu, aangezien Beyoncé haar feestlook uitgebreid prijsgeeft in maar liefst twee posts met meerdere foto’s op Instagram.

Daarop zien we de oogverblindende look die Bey droeg naar de releaseparty van haar zevende studioalbum. Zoals we van de zangeres gewend zijn, bereikt haar outfit weer maximale glamour. Zo draagt Beyoncé een met strass-steentjes bezaaide jurk (of is het een bodysuit?) met puntige schouders, een diepe V-hals, een capuchon en de hoogste en meest dramatische split die je ooit gezien hebt.

De Break My Soul-zangeres combineert het extravagante ontwerp met een doorschijnende panty, Guiseppe Zanotti-hakken en juwelen van Tiffany & Co. Als finishing touch draagt ze een zwarte – en net zo fonkelende – clutch in de vorm van een vinylplaat in haar hand, waarop heel toepasselijk de naam en de releasedatum van haar album te lezen is.

Discoglamour

Met haar fashion-forward feestlook bewijst Beyoncé wederom de koningin van de glamour te zijn. Discoglamour, om precies te zijn, want haar Renaissance-outfits zijn stuk voor stuk Studio 54-waardig. Dat was tevens het thema van de albumparty, die met zijn gekleurde discolichten, leren banken en fluwelen gordijnen de sfeer van de iconische club uit de jaren 70 nabootste.

Daarmee sloot het feest naadloos aan bij de complete vibe van het album, waarop de ene na de andere dansbare plaat – inclusief samples van discogodinnen Grace Jones en Donna Summer – te horen is. Ook de cover art is een ode aan de disco, met onder meer Beyoncé op een lichtgevend paard en de nodige party fashion van Mugler, Gucci en Alaïa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)