laat-het-maar-aan-blake-lively-over-om-double-denim-glamoureus-te-maken-304272
©Getty Images

Terwijl haar Gossip Girl-personage Serena van der Woodsen meestal ronddwaalt in de Upper East Side, werd Blake Lively afgelopen weekend gespot in het centrum van New York, op weg naar een diner in restaurant Carbone met haar It Ends with Us-co-sterren Isabela Ferrer en Hasan Minhaj. Terwijl ze genoot van een avondje uit met vrienden, was Lively’s glamourlook nog steeds erg Serena-achtig, zij het in een meer 2024-versie van iets dat het iconische personage zou dragen. Een geklede versie van de Canadian tuxedo, ofwel double denim.

Blake Lively in double denim

Voor haar avond uit ging Blake Lively voor double denim. Zo droeg de actrice een denim mini-jurk bezaaid met glinsterende studs, waardoor het stuk meer als downtown New York aanvoelde dan small town rodeo. Daarbovenop droeg Lively een denim trenchcoat, een onverwachte versie van een avondjas. De combinatie van de twee verschillende wassingen zorgde voor precies het juiste contrast. Natuurlijk hielpen haar Chanel-crossbodytas en torenhoge stiletto’s ook om het ensemble supersterwaardig te maken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Blake Lively’s benadering van de outfit – het combineren van dingen die niet goed bij elkaar zouden moeten passen, maar dat op de een of andere manier wel doen – bewees dat een stukje Serena voor altijd zal voortleven in de garderobe van de actrice. Weet je bijvoorbeeld nog toen ze zebraprint combineerde met plaid?

Blake Lively in double denim
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.