kun-je-een-pyjama-ook-buiten-de-deur-dragen-volgens-blake-lively-wel-301462
©Getty Images

Wat als je het patroon van een pyjama zou kunnen combineren met de structuur van een broekpak? Blake Lively heeft die droom werkelijkheid gemaakt tijdens een avond uit met Chanel.

Blake Lively op evenement van Chanel

Maandagavond ging Blake Lively naar het Tribeca Festival Artists Dinner van Chanel in The Odeon. Hier waren ook Hannah Einbinder, Katie Holmes, Colman Domingo, Robert de Niro, Trevor Noah en Hari Nef van de partij. Voor de gelegenheid droeg Lively een bijpassende blazer en broek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De actrice koos ervoor om haar double-breasted blazer zonder blouse te dragen, waarbij het jasje rond haar borst werd dichtgeknoopt. Het no-nonsense pak kwam met een funky patroon: het jasje is bedrukt met roze en witte versies van het in elkaar gedraaide C-logo en veelkleurige madeliefjes. Haar broek had nog iets fellere kleuren: warmroze, oranje, blauwe en groene C’s en levendige bloemen.

Misschien is het haar gemak (en zorgeloze beachy waves) dat de outfit een pyjama-achtige uitstraling geeft. Maar met haar enorme oorbellen, robijn- en diamanten ringen en glinsterende Chanel-clutch weet Blake Lively hoe ze een outfit van dag naar nacht moet veranderen. Of, in dit geval, misschien van bed naar night out.

Blake lively pyjama
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.