blake-lively-schittert-letterlijk-in-tiffany-blauw-ter-ere-van-pharrells-juwelencollectie-296428
©Getty Images

Blake Lively weet wat het betekent om je on-theme te kleden. Afgelopen week was de actrice aanwezig bij de viering van de Tiffany Titan-collectie van Pharrell Williams, en daarvoor ging ze gekleed in de beroemde blauwe tint van het juwelenhuis.

Blake Lively in Tiffany-blauw

Voor de gelegenheid droeg Blake Lively voor de gelegenheid een vintage midi-jurk met pailletten uit de jaren zestig met split – in Tiffany-blauw. Rondom de turquoise pailletten waren blauwe kralen aangebracht waardoor er een visschubbenpatroon ontstond. Het vintage ontwerp, dat ze verkreeg via Happy Isles, was verder versierd met koorden met parelmoerkralen die aan het lijfje hingen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De fonkelende jurk weerhield Lively er niet van om nog wat meer pit aan haar look toe te voegen. Zo droeg ze bijvoorbeeld een paar sandalen met strass-accenten. Ook was ze de Tiffany-kluis ingedoken: de actrice droeg twee broches op haar borst, beide met diamanten bezette vogels met edelstenen – een blauwe en een gele. Ze coördineerde deze lieve speldjes met haar andere spectaculaire stukken: een diamanten armband met twee kettingen met een enorme aquamarijnsteen, twee grote ringen en diamanten oorbellen.

Blake Lively was slechts één van de vele beroemde gasten op het met sterren overladen evenement van Tiffany & Co. Ze werd vergezeld door Blackpinks Rosé, Rosalía, A$AP Rocky, Ayo Edebiri, Gabrielle Union, Maggie Rogers en meer om te proosten op Pharrell Williams’ samenwerking met het juwelenhuis. In haar kleurrijke bombshell-jurk was Lively er meer dan klaar voor.

Blake Lively in een Tiffany-blauwe look
©Getty Images
Blake Lively en Blackpinks Rosé
©Getty Images
Blake Lively en Blackpinks Rosé

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.