chris-hemsworth-en-elsa-pataky-matchen-in-tom-ford-op-het-met-gala-2024-296489
©Getty Images

Chris Hemsworth en Elsa Pataky tilden matching couple looks naar een nieuw niveau. Tijdens het Met Gala 2024 debuteerden de Thor-acteur en zijn vrouw op de rode loper in gecoördineerde, op maat gemaakte looks van Tom Ford.

Chris Hemsworth en Elsa Pataky tijdens Met Gala 2024

Chris Hemsworth droeg een ivoorkleurig driedelig pak en had licht warrig haar. Elsa Pataky ging voor een look die leek op een moderne Rapunzel. Haar haar was gestyled in een bubble-paardenstaart en geaccentueerd met een gouden hoofddeksel, passend bij haar gouden jurk met lange mouwen en met een kleine col.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Ik ben zo blij dat ik Chris en Elsa op de rode loper kon kleden in complementaire Tom Ford-looks”, vertelde creative director Peter Hawkings aan Vogue. “Ze belichamen allebei het ethos van sensualiteit, zelfvertrouwen en coolheid dat ik bij Tom Ford creëer. En ze dragen hun looks met gemak en allure.”

Co-chairs

Dit was de eerste keer dat Chris Hemsworth het evenement bijwoonde. Samen met Zendaya, Bad Bunny en Jennifer Lopez was hij co-chair van het Met Gala, Sleeping Beauties: Awakening Fashion. Met (uiteraard) Vogue’s Anna Wintour verwelkomden zij de beroemde gasten bij het museum en traden tijdens de avond zelf als hosts op.

Benieuwd naar de looks van de andere beroemdheden? Bekijk de livestream van het Met Gala 2024 hier.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.