het-is-bijna-zover-waar-kun-je-de-met-gala-2024-livestream-bekijken-295421
©GETTY IMAGES

Vanavond gaat het Met Gala van start. Voor het vierde jaar op rij zal Vogue de exclusieve livestream van de avond hosten. Zo kun je alle gebeurtenissen vanaf de rode loper in realtime volgen. Zorg ervoor dat je Vogue in de gaten houdt voor het grootste modefeest van het jaar, waar je alle A-listers in stijl kunt zien arriveren. Hieronder lees je alles wat je wil weten over de livestream van het Met Gala 2024.

Hoe laat begint de Met Gala-livestream?

De Met Gala-livestream waarop je alle rode loper-looks ziet, vindt plaats op dinsdag 7 mei vanaf 00:00 Nederlandse tijd (dat is in Amerikaanse tijd op maandag 6 mei 18:00, Eastern Time).

Wie host de livestream?

Dit jaar wordt de Met Gala livestream gehost door acteur Gwendoline Christie, producent en actrice La La Anthony en model Ashley Graham. Emma Chamberlain zal ook terugkeren als Vogue’s speciale correspondent. Zij zal een aantal van de grootste sterren op de rode loper te interviewen.

Wat is het thema van het Met Gala 2024?

Het Met Gala in 2024 viert de opening van de nieuwe voorjaarstentoonstelling van The Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. De tentoonstelling, die dit jaar van 10 mei tot 2 september te zien zal zijn in The Metropolitan Museum of Art, zet 250 items uit de permanente collectie van het Costume Institute in de schijnwerpers. Hiervan waren enkele stukken zelden eerder in het openbaar te zien. Alle werken worden op geheel nieuwe manieren getoond, met gebruik van elementen als videoanimatie, CGI, AI en meer.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Is er een dresscode?

De dresscode voor het Met Gala 2024 zal The Garden of Time zijn. De dresscode is geïnspireerd op een short story met dezelfde titel, geschreven door J.G. Ballard in 1962.

Wie zijn dit jaar de co-chairs?

Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth, Bad Bunny en Vogue’s Anna Wintour zijn de co-chairs van de avond. Erevoorzitters voor de avond zijn Loewe-creative director Jonathan Anderson en TikTok-CEO Shou Chew.

Waar kan ik de livestream van het Met Gala 2024 bekijken?

De livestream van het Met Gala 2024 wordt exclusief verzorgd door Vogue en live uitgezonden via onze digitale platforms. Je vindt de livestream hieronder.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.