dochter-van-christy-turlington-maakt-verschijning-op-de-catwalk-tijdens-milan-fashion-week-268844
©Getty Images

Supermodellen als Christy Turlington, Kate Moss en Cindy Crawford domineerden de catwalks in de jaren negentig (en doen dat soms nog steeds). Nu, bijna dertig jaar later, treden hun nakomelingen officieel in hun voetsporen. In navolging van Lila Moss (Kate’s dochter) en Kaia Gerber (Cindy’s dochter) heeft nu Grace Burns – de dochter van Christy Turlington – haar eerste grote verschijning gemaakt op de catwalk, en wel tijdens Milan Fashion Week.

Dochter Christy Turlington op de catwalk

Grace Burns, de dochter van supermodel Christy Turlington en acteur Edward Burns, liep woensdag haar eerste grote show tijdens de Milanese modeweek. Om precies te zijn liep de 19-jarige Burns mee in de lente/zomer 2024-show van het Italiaanse modehuis Alberta Ferretti. De show vond plaats in het panoramische klooster van het 15e-eeuwse Castello Sforzesco in het centrum van Milaan. Burns liep over de catwalk in een doorschijnende, one-shoulderjurk met bloemenprint.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel het haar eerste grote designershow is – al zullen er deze maand ongetwijfeld nog meer volgen – is het technisch gezien niet de allereerste keer dat Burns over de catwalk liep. In juni dit jaar maakte de dochter van Turlington een verschijning tijdens de LuisaViaRoma X British Vogue-show in Florence. Voor die show, waar verschillende ontwerpers aan meewerkten, droeg Burns een chique witte Victoria Beckham-jurk. Eerder dit jaar was ze ook te zien in een Carolina Herrera-campagne met haar moeder. Een ding is dus duidelijk: Grace Burns treedt langzaam maar zeker in de voetsporen van haar moeder.

Grace Burns loopt de Alberta Ferretti-show
©Spotlight

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.