claudia-schiffer-laat-zien-hoe-je-een-witte-mini-jurk-ook-in-de-winter-kunt-dragen-284363
©GETTY IMAGES

Claudia Schiffer bezocht maandag de première van de film Argylle, samen met haar man Matthew Vaughn, de regisseur van de spionagefilm. Met haar 53 jaar is het supermodel – dat in haar carrière poseerde voor meer dan zevenhonderd tijdschriftencovers en meeliep in de shows van de grootste ontwerpers – meer dan ooit een mode-icoon om te volgen. Tijdens een eerdere preview van Argylle droeg ze een sexy, lange jurk, geïnspireerd op de herfst/winter 1995-collectie van Gianni Versace, waarmee ze haar modestatus nogmaals bevestigde. Maar nu kiest Claudia Schiffer voor een witte mini-jurk – ja, in de winter.

Claudia Schiffer draagt witte mini-jurk in de winter

Claudia Schiffer gaat voor een contrasterende look. De muze van Karl Lagerfeld draagt een witte mini-jurk met geplooide details van het gelijknamige merk van de Poolse ontwerpster Magda Butrym. Ze combineert de jurk met een donkere panty, enkellaarsjes met kitten heels en een kleine Chanel-tas in dezelfde donkere kleur. Wat haar sieraden betreft combineert Schiffer gouden en zilveren ringen met een halsketting met een hartvormige hanger – waar iedereen op dit moment geobsedeerd van lijkt te zijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De witte mini-jurk zagen we veel op de runway tijdens de lente/zomer 2024-shows voorbijkomen. Zo droeg onder anderen Kendall Jenner een A-lijn variant tijdens de Versace-show (een show waarin Schiffer overigens ook een verschijning maakte). Maar met haar recentste look laat het nineties supermodel zien hoe je de witte mini-jurk ook nu al, hartje winter, kunt dragen.

Claudia schiffer
©GETTY IMAGES

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.