editors-pick-5-mode-items-op-de-wishlist-van-hoofdredacteur-yeliz-211225

Elke week selecteert hoofdredacteur Yeliz Çiçek haar favorieten van het moment, van tassen tot tentoonstellingen. Deze week op de shortlist: modepicks voor het zomerseizoen.

Dit zijn de favorieten van Vogue’s Yeliz

Dries van Noten voor MyTheresa
©MyTheresa
1/5
Native Share

Kleurexplosie

Speciaal voor onlineboetiek Mytheresa ontwierp de Belgische Dries van Noten een kleurrijke zomercollecties, met jurken, badpakken en strandaccessoires. De collectie werd vorige week gelanceerd tijdens een diner in het kasteel van vriend Axel Vervoordt en is nu online verkrijgbaar.

H&M slipdress
©H&M
2/5
Native Share

Slipdress

Cherish Waste is de nieuwe, duurzame collectie van H&M. Alle kledingstukken zijn onder andere gemaakt van pre-loved kleren en plastic uit de oceaan. Leuke weetje: in het label van een kledingstuk kun je een notitie achterlaten voor de volgende eigenaar. De witte slipdress met 90’s Kate Moss-vibe uit deze collectie is mijn favoriet.

Nensi Dojaka slipdress
©Nensi Dojaka
3/5
Native Share

The new LBD

Mesh, bondage en lingerie-invloeden: de ontwerpen van de Albanese Nensi Dojaka zijn het toppunt van delicaat. De little black dresses van Dojaka zijn niet aan te slepen. Ik snap wel waarom.

Peter Do lente/zomer 2022
©Peter Do
4/5
Native Share

I Do

Ontwerper Peter Do showde begin dit jaar voor de allereerste keer zijn collectie op de runway, in New York. De lente/zomer 2022-collectie swept me off my feet. Van een perfect pak tot een boxy zwarte tee: op alle looks staat mijn naam geschreven.

Gucci Horsebit 1955
©Gucci
5/5
Native Share

Gucci Horsebit

Mijn investment piece voor dit seizoen wordt de Gucci Horsebit 1955, in een lichtbeige kleur met iconische Gucci-print. Nu al een klassieker.