emily-blunt-draagt-deze-tricky-kleur-op-de-meest-glamoureuze-manier-296009
©Getty Images

Emily Blunt heeft haar fashion game flink opgeschroefd tijdens het promoten van haar nieuwste film The Fall Guy, van chique gebreide Balmain-outfits tot een glinsterende Jenny Packham-jurk en een gestroomlijnde Dolce & Gabbana-smoking. En laten we haar gewaagde selectie uit de herfst/winter 2024-collectie van Loewe niet vergeten: een set versierd met afdrukken van radijsjes en aardappelen. Kortom, de aanwezigheid van de actrice op de rode loper is zeker zichtbaar. Nu heeft Emily Blunt nóg een statementjurk in de mix gegooid. Deze keer in een gewaagde kleur die vaak als tricky wordt ervaren: oranje. Hoewel wij deze kleur misschien alleen op Koningsdag aantrekken, bewijst Emily Blunt dat de oranje jurk absoluut glamoureus kan zijn.

Emily Blunt draagt een oranje jurk

Tijdens de première van haar nieuwste film in Los Angeles schitterde de Britse actrice – vergezeld door haar tegenspeelster Ryan Gosling – in een fonkelende oranje jurk. Blunt trok de aandacht in het opvallende one shoulder-ontwerp dat afkomstig is van Armani Privés haute couture-atelier. De jurk is gemaakt van levendig oranje zijde en minutieus geborduurd met kristallen, met een gedurfd cut out-detail op het lijfje.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Als aanvulling droeg ze gouden sieraden. En ze maakte haar look af met een paar metallic Alexandre Birman-sandalen. Blunts recente optredens op de rode loper bewijzen dat zelfvertrouwen en persoonlijkheid elke stijl of kleur kunnen laten knallen. We kunnen niet wachten om te zien waar ze ons de volgende keer mee verrast.

Emily Blunt in Armani Prive jurk
©Getty Images
De schetsen van de jurk van Emily Blunt
©Armani Privé

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.